Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Повеќе би ни одговарал некој поагилен и поподвижен според играва. Како Стариџ што е. Посебно лошо ќе е ако игра сам во напад, ќе биде многу отсечен како што и сезонава беа Стариџ/Бало/Стерлинг , поради формацијата.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ама мора да имаме и таква опција, зошто ќе биде еднолично. Стариџ, Ориги и Ингс се во принцип ист тип на напаѓачи. Ни треба Балотели ама да не биде Балотели.
Ова се’ под претпоставка дека Рики, Фабио и Бало ќе одат некаде, било каде..

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Затоа и мислам дека е одлична опцијава 32м+ Џеко. Ако се прифати, тројцава погоре дефинитивно си одат, нема да има место за Бало покрај Стариџ, Џеко, Ингс и Ориги.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Јас не би го продал никад ама он неќе да биде кај нас. Амбицијата на клубот и на Стерлинг не се исти.

Неќам да иде ,али ќе иде.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.275
Поени од реакции
43.030
^Ова е исто кога нема хемија во врската, ти сакаш да бидеш со неа но она не те сака повеќе зошто си нашла друг побогат дечко.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
^Ова е исто кога нема хемија во врската, ти сакаш да бидеш со неа но она не те сака повеќе зошто си нашла друг побогат дечко.
Увек ни кидаат за побогати.И една поштена што имавме ,курва ја направивме на крај...

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Не знам што се потресовте толку за Стерлинг. Дечкото се дигна во облаци, осети моќ и покажа најлоша фаца што можеше, не зрел кретен. Не смее така да направи во тим како портсмут, а не па ли во Ливерпул, мора да имаш респект. Башак сезонава не покажа ништо специјално, јас на ваше место едвај би чекал да го „искеширам“ лингуров и да се усмерам накај Ајб. Дечкото е одличен, продорен, перспективен и со „добра глава“. Или бар така ми се чини :) До сега што сум го гледал на сите утакмици имало нешто добро што направил. Лапнете паричка и купете добар напаѓач и да се врати старата 4-ка на трон :roker:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Не знам што се потресовте толку за Стерлинг. Дечкото се дигна во облаци, осети моќ и покажа најлоша фаца што можеше, не зрел кретен. Не смее така да направи во тим како портсмут, а не па ли во Ливерпул, мора да имаш респект. Башак сезонава не покажа ништо специјално, јас на ваше место едвај би чекал да го „искеширам“ лингуров и да се усмерам накај Ајб. Дечкото е одличен, продорен, перспективен и со „добра глава“. Или бар така ми се чини :) До сега што сум го гледал на сите утакмици имало нешто добро што направил. Лапнете паричка и купете добар напаѓач и да се врати старата 4-ка на трон :roker:
Лично немам став за тоа дали треба да си иде или не. Мене проблемот ми е што САКА да си иде. Истата прича ко Суарез лани, и ете пак се дешава најдобриот играч да бара излез. На тоа мора да се стави крај за да не станеме selling club и да правиме напредок. Не може да се биде успешен ако цело време си го продаваш најјакиот играч. Нека се деси што ќе се деси со Стерлинг, ама следното лето не сакам некој друг ептен битен да побара излез (мада све ми иде на тоа дека на Кутињо ќе му се приигра у Шпанија ако извади уште една топ сезона кај нас).

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Лично немам став за тоа дали треба да си иде или не. Мене проблемот ми е што САКА да си иде. Истата прича ко Суарез лани, и ете пак се дешава најдобриот играч да бара излез. На тоа мора да се стави крај за да не станеме selling club и да правиме напредок. Не може да се биде успешен ако цело време си го продаваш најјакиот играч. Нека се деси што ќе се деси со Стерлинг, ама следното лето не сакам некој друг ептен битен да побара излез (мада све ми иде на тоа дека на Кутињо ќе му се приигра у Шпанија ако извади уште една топ сезона кај нас).
Море, кој најдобар играч? Во која ера од ланската сезона Стерлинг ни беше најдобар играч? Го ставаш пред Кутињо, Мињоле, Шкртел? Стерлинг во иднина МОЖЕБИ би бил врвен играч, а до тогаш треба уште многу да учи.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Најдобар играч беше,факт е тоа. Без него Стоук ни покажа до кај сме.

Го пратија на одмор у сред сезона ,ејјј ни Роналдо ни Меси не добиле таков третман ко деца. Ако по тоа не се гледа дека си битен незнам по што.Уште да му го испушеа на полувреме да се олабави.

Kajgana Shop

На врв Bottom