НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
ако се продолжи вакво темпо.. Голден ќе оди лесно до победа. Кавс мора да успорат , само така им е шансата. секако ротираат само 7 играчи

Дрејмонд Грин центар бе игра :pos:

Засега ризикот на Кер му се исплати. Мозгов муви брка надвор од рекет чувајќи го Игудала. Очекувам одма прилагодување од Блат, со Леброн на 4ка.

Со вакво темпо Кавс немаат шанси за победа.
Инаку потегов на Кер потполно се исплати со ниска петорка.

И Делаведова ти бил играч не ме јеби...па уште и се искурчи која сељачка фаца е еј...

Ете зошто треба камерманите да бидат позиционирани поназад. Некој може и многу посериозно да настрада од Леброн. Не ми е јасно како судиите му дозволија на Џејмс да игра со крв на главата.

на Кингот воопшто не му оди. Делаведова е смешен , смешен плејмејкер. Минатата утакмица му беше утакмица на животот. Сеа може само да се слика.

А мене не ми е јасно како не му судат фаул на Делаведова над Кари нон стоп игра одбрана со раце.

Пак убаво го чуваат Кари. 8 поена полувреме за МВП е ништо.

Далеку повеќе маваат Вориор вечерва,поцврсти се од првите 3 утакмици.
Ли колку повеќе опции им дава у напад. Ах Кер,Кер ако не го играш, ќе плачеш.

Nisto ne im ide na Klivlend denes.....Delavedova ako proslata utakmica bese heroj ovaa ne moze sut da pogodi.Shumbert i J.R.Smit isto katastrofa denes nisto ne pogodija.Ni Lebron ne sutira dobro denes taka da ocekuvano e da izgubat.Ne im ide nisto podobro i na Golden State inace dosega trebase da vodat so 20 razlika.Mora pomos za Lebron.....Ovaka ne ide.

Sent from my SGH-T959D using Tapatalk 2

Мора да се пофали вечерва страшната одбрана на Барнс над Леброн. Нешто што можеби го реши мечот. А се подобри и во офанзива.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom