Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.578
Поени од реакции
6.714

Мора да се искористи овој потенцијал до Макс, штета Манчини има мозок ко на кокиче и чисто сумљам дека ке го игра почесто наредна сезона.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.777
Поени од реакции
17.700

Мора да се искористи овој потенцијал до Макс, штета Манчини има мозок ко на кокиче и чисто сумљам дека ке го игра почесто наредна сезона.
Иако станва збор за Лихтенштајн одличен гол :D[DOUBLEPOST=1434032640][/DOUBLEPOST]Il mercato dell'Inter in diretta, Mancini insiste per Cuadrado

Chelsea manager Jose Mourinho pours cold water on Inter interest in Juan Cuadrado - ‘Cuadrado is not going anywhere’.

Последно уредено:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.048
Поени од реакции
1.177
Ново име со кое не поврзуваат е Перишич.
SkySport - Inter-Perisic, we: the agreement is close

Интер го нуди Ранокиа на Волзбург.
Bild - Ranocchia offered to Wolfsburg.

Шакири асистираше за првиот гол, тука ги има 3те...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
@Uli Hoeneß кој беше главниот весник у Германија? Кикер или Билд?
Пред некое време читав тука на форумов мислам за тој весник, дека нема утка кај него. Па ме интересира дали е Билд.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.394
Поени од реакции
26.386
@Uli Hoeneß кој беше главниот весник у Германија? Кикер или Билд?
Пред некое време читав тука на форумов мислам за тој весник, дека нема утка кај него. Па ме интересира дали е Билд.
Билд се најдобри и објавуваат најточни информации за трансфери, преговарања, интереси итн. И Кикер се добри, но добиваат и дознаваат информации за само неколку клуба додека Билд за скоро сите бундеслигашки тимови.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Листав сеа низ Билд за наводнава понуда Ранокија за Перишиќ нема ништо.

На официјалната страна има демант од Манчини околу продавањето на Ковачиќ. Во букмарк ми е во случај да го продадат на 30 август има да спамирам по све што е поврзано со Интер низ интернетов!!!!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Сега лагано да удрат по Кондогбиа и да покажат дека сериозно си ја сфатиле работата,а веќе во следните денови нека се ослободуваат од Кампањаровци,Нагатомовци и остало срање.
Едноставно е,зврцни му на мобилен или прати му факс дека веќе не рачунаш на него и нека си бара нов клуб.

Читам шпекулации по нет општо за сите клубови и само Интер се поврзува со играчи од среден ред,а нема врска тоа што лани примија 100 гола поради таа одбрана.

Ете Муриљо е договорен,Дамброзио нека се подобри малку,Сантон заковај во прв состав,Додо откупи го,тој Зукановиќ да ти ебам презимето собери го за 2.5 милиони и тргни со сите сили кон Бенатиа.

Во средниот ред има најмногу непотребни играчи,почнувајќи од Оби,па до Хернанес,да го ебам и него.
Шиткај тоа сфе додека држи цена,земи двајца талентирани млади играчи и нека добиваат шанса на утакмици,и онака Интер не игра во Европа следнава сезона,нека набиваат искуство.

Во напад ај у пичку матер више,собери го Нани,тоа младиот Карило и пушти го Пушкаш нека добива шанса,да покаже што знае.
Тргни по Јовче,мада со тие гомната арапски не можеш никако да се договориш,да бог даде да се распаднат и доживеат банкрот

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.230
Поени од реакции
46.536
Мене носењето на Кондогбија ми е сај фај, тоа ти е играч кој за 2 години ко од шала ќе можат да го дадат за минимум 60м евра, страшно добар фудбалер, таков немале во средина, 10 пати поусовршена верзија на Тијаго Мота, злато вреди и веќе низа јаки клубови го бараат, има инфо дека Манчини телефонски го контактирал само незнам колку е точно ова, вака нешто слично беше и со Шаќири кога директен контакт имаше со Манчио ...

Овој ако дојде тоа ќе биде убедливо најдобриот трансфер на Интер по 2010, и рамо до рамо со носењето на Милито, Мота, Снајдер ...
Јоветич и него само да ги донесат, дупло посилни ќе се од лани, све друго плус ќе е само во пакет со заминувањето на одредени имиња кои се непотребни за тимов а од кои може да се земе добра пара, Кампањаро и Џонатан веќе си заминуваат со сигурност со оглед дека договорите им истекоа.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Вчера излезе интересна шпекулација, наводно Сампдорија се заинтересирани за Нагаомо и Андреоли, а Интер би им ги дал ако го добијат Едер. Ја со две раце прифаќам таков трансфер, се откачуваш од двајца тешки просеци за кои не би земал повеќе од 5 милиони евра а добиваш супер добра замена за Икарди у напад, кој што стварно ќе му биде конкуренција до негде а не детиште од втор состав или никој, Едер може и пред Паласио да игра.

Киево го откупиле Зукановиќ од Гент и спремни се да преговараат со Интер за трансфер, се спомнува директна трампа со Скелото, и тоа го прифаќам иако не знам што играч е Зукановиќ ама прееска видов дека е избран во некојси најдобар состав на Серија А за изминатата сезона а Скелото е Скелото, никој нема ни 20 евра да даде за него.

Најверојатно при крај се преговорите за трансфер на Куадрадо, 3 милки сеа плус 25 на крај на лето, парите за Дибала ќе идат у Лондон за шушљаков (ова шушљак у позитивна смисла, као Лариса Кисељева у Кометал коа играше, татко ми така ја викаше :Д )

На крај ако се успее да се земе и Јојо од Сити (ја најпрво по него би тргнал па после останатото) ќе биде одлично, и на крај ако се успее да се лапне и некој од Нани или Перишиќ ќе биде одлично лето.
Добро е што стишија шпекулациите за дрвосечачот Мело а и Мбиа потпиша за Трабзон, најверојатно нема да се купува задњи везни пошто за кур ми е.

Си праам бајрам на куроф со составов ама според мене реално е да се очекува вакво нешто.

Хандановиќ/Карицо​

Сантон/Дамброзио - Видиќ/Ранокија - Хуан/Мурило - Додо/Зукановиќ

Медел/Гуарин/Брозовиќ - Ковачиќ/Кузмановиќ​

Шакири/Паласио - Јоветиќ/Хернанес - Нани

Икарди/Едер
Одбранава пак ни е трип, сигурно Сантон и Дамброзио ќе бидат бекови, да се надеваме дека на Ранокија ќе му дојде памет и дека Мурило ќе испадне добро засилување па да играат со Хуан у пар.
Средината е таа јеби га, евентуално да се шитне Гуарин (колку да добиеме плус пари) а на негово место да се земе Тијаго Мота без пари или Мело све да му ебам!
Ама затоа нападот ќе пука!!!

Јеби га, мора да се троши летово пошто ова според мене е последна шанса да се фати приклучок горе со Ковачиќ, Икарди и Шакири у тим пошто ако и следната сезона не се пласираме у ЛШ тогаш разбирливо и потпуно оправдано истиве 3ца ќе побараат трансфери и тек тогаш ни се ебало мило мајче или во превод јебали смо јеж у леџа а.к.а пропаднавме.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Карицо ќе си замине,а и Паласио би го шутнал одма

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ќе го продужи договорот Карицо, прво Ханда па после он.
Паласио нека си го за на клупа уште сезонава, не е лош, знае да смени тек на утакмица, знае да изврши притисок, работник е.
Сезонава кога дигна форма у последни 4-5 месеци 13 гола затепа.
Ич не ми е проблем Паласио доколку пред него има барем 2ца поквалитетни играчи што ќе играат прва постава.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Па не знам за Карицо и неговото продолжување на договорот, знам Миранте наголемо се споменуваше како втор голман.
Прво нека се доведат Јојо и тој Карило, па после Паласио сам ќе си најде клупата, вака малку потешко би идело тоа.
Бонацоли го дадоа маме им ебам, за бек ап и ко трет напаѓач добро ќе дојдеше.
Оној Гнокури не сакам да го поебат, нека остане во прв состав, добро се покажа на утакмиците каде добиваше шанса.

Kajgana Shop

На врв Bottom