Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Во врска Ајра што тврдите дека ќе ја спречи овој менторот мислам дека грешите. Мислам дека намерно и ја даде таа задача и знаеше дека ќе се сретнат со мерин и ова му е само тест за неа. Ако се сеќавате кога ја пушти во јавност таа другата му рече дека е рано но тој рече ќе видиме. Така да не верувам дека ќе ја спречи Ајра можеби и ќе и помогне или ќе и даде некоја поента на Ајра затоа што премногу брза и сака да стане убиец без трпение.

Мерин Трант и рече на таа да му донесе ново девојче утре, мислам дека е јасно оти тоа девојче ќе биде Арја

ARYAS-PRAYER-640x640.png

Премногу напред е неговата сторија, нема ни да го има мислам во последната епизода. Друг проблем е актерот што го толкува Брен. Пораснат е повисок од Ходор и ако накачи едно 2-30 кила ќе треба тој да го носи Ходор на грб.

Фала на одговорот, а еве и потврда на тоа што го пиша дека нема да се појави во последната епизода....http://screenrant.com/game-thrones-season-5-bran-absence-explained/

“Let us drink to Tommen Baratheon! The First of his Name, King of the Andals and the First Men, and Lord of the Seven Kingdoms!”

tumblr_nplwomfvfy1qdzgy2o1_500.gif

најјакиот момент :cool:

Не, најјакио момент беше оној што ја клецка Даенерис ко кажуваше за тие двајцата борци, дека малиот човек е далеку појак и нема шанса да изгуби од тој големиот... и кврц глата, си свитка опашот и се врати назад. :D

Може има некои “нелогичности“ но сепак кои дијалози и моабети ги има страшно нешто. Пред да се деси некоја битна сцена обавезно претходно има некој моабет кој делува бесцелна а сепак на крај има некоја позадина. пример моабетот на дарио за борбата во арената докколку има ѕвер спроти него каде би го погодил и покажува кај вратот. Змејот беше гаѓан тамо. Черка му на станис правеше моабет за змејовите тие (тој) се појавува а неа ја паљат на оган. Минатата Сем ќе каже дека Џен секогаш се враќа он се врати. Или моабетот на Брем со Оша пред ред вединг за тој што ги примал гостите а потоа ги убивал под свој кров гостите и станал стаорец (Волдер Фреј). Или пак тирион и џејми кога збореа за братучедот што смачкувал бубачки и потоа главата на оберин смачкана..... И уште многу други дијалози и моабети се спојлери кои тешко да се приметат додека траат се додека не се деси сцената. Затоа мене ГОТ ми е бр. 1 и такви “пропусти“ што ги набројавте ми се тотално неприметливи или не ни влијаат за моето мислење за серијава во целина.

Мерин Трант и рече на таа да му донесе ново девојче утре, мислам дека е јасно оти тоа девојче ќе биде Арја

ARYAS-PRAYER-640x640.png
Не се знае дали планината ќе умре, уште мрда.

Ептен булшит ми беше моментот со покажарот кај Станис. До толку не можат да одвојат време и да го изрежисираат тој дел со Ремзи како се инфилтрира помеѓу нив и им ебе матер ? Ниту 5 минути нема да одземе тој дел од епизодата. Битно можат глупачине Сенд снејкс да ги даваат.

Ептен булшит ми беше моментот со покажарот кај Станис. До толку не можат да одвојат време и да го изрежисираат тој дел со Ремзи како се инфилтрира помеѓу нив и им ебе матер ? Ниту 5 минути нема да одземе тој дел од епизодата. Битно можат глупачине Сенд снејкс да ги даваат.

Па нема начин како да влезеш у факинг воен камп, со шатори толку блиску еден до друг, со стража, со све и да го сториш тоа без да бидеш приметен. Затоа и не го сминиле. Јер практички НЕ е возможно.

Може има некои “нелогичности“ но сепак кои дијалози и моабети ги има страшно нешто. Пред да се деси некоја битна сцена обавезно претходно има некој моабет кој делува бесцелна а сепак на крај има некоја позадина. пример моабетот на дарио за борбата во арената докколку има ѕвер спроти него каде би го погодил и покажува кај вратот. Змејот беше гаѓан тамо. Черка му на станис правеше моабет за змејовите тие (тој) се појавува а неа ја паљат на оган. Минатата Сем ќе каже дека Џен секогаш се враќа он се врати. Или моабетот на Брем со Оша пред ред вединг за тој што ги примал гостите а потоа ги убивал под свој кров гостите и станал стаорец (Волдер Фреј). Или пак тирион и џејми кога збореа за братучедот што смачкувал бубачки и потоа главата на оберин смачкана..... И уште многу други дијалози и моабети се спојлери кои тешко да се приметат додека траат се додека не се деси сцената. Затоа мене ГОТ ми е бр. 1 и такви “пропусти“ што ги набројавте ми се тотално неприметливи или не ни влијаат за моето мислење за серијава во целина.

моабети everywhere :ROFLMAO:

На Станис логоров го инфилтрираа ко да беше чуван од 80 годишни старци заболени од детска парализа.

sea ja gledav po 2 pat i toa samo rad scenata vo arenata i bas mi e nesvatlivo seto toa tamu 1 vo arenata na pocetokot se gleda deka ima bas dosta vojnici na daeneris ima okolu nea i gi ima segde niz publikata i ima eden del od arenata koj e kako terasa i na koj nema publika nego na sekoj 5 m ima po 1 vojnik vtoro koga ovie maskiranive pocnuvaat da kolat kolat se pred sebe po oblekata ovie maskiranive se del od prethodnite vladeteli na gradot a koga pocnuva kolezot tie kolat se i vladeteli i robovi i vojnici i kako sto gledam osven vojnicive nikoj ne im se sprotistavuva a i niv gi kinat kako botovi na kanter podocna koa gi opkolija ostanaa 8 vojnici dzora i dario i se vrtkaa naokolu taka ispadna nerealisticno otkako dojde zmejot se e poinaku ali do toa nelogicno e voopsto kaj se ostanatite vojnici osobeno tie na terasata sigurno mozea da napravat formacija i se toa da bese poinaku drugo e koga ke vidam cel krug od vojnici stit do stid i kopje na site strani togas da bi vrtele ovie maskiranive vo krug bi frlale kopja itn a kralicata da bi bila vo sredinata a vaka kako so bese napraveno gledajki od predhodnata scena dodeka ne bea slezeni na terenot kako fanaticno ovie naletuvaa i op odednas koga ostanaa use 10 vojnici dario i dzora i toa ne zbieni vo formacija pocna da vrtat okolu i tn toa mi e najgolema primedba ,stvarno kako ramzi so 20 luge uspea da go nokautira stanis i sepak ocekuvav poveke divjaci pred zidot a ne grupa od 300 luge barem toa kompiuterski mozea da go napravat ,so se odnesuva da stanis site navivame da gi kikne boltonite pa posle jas bi go ostavil ramzi da go dere ziv ,i da ova so ajra se nevideni gluposti cela sezona ima minutaza ko lebron dzejms na natprevar a ustvari nisto ne se slucuva na kraj ke go ubie ovoj marin i tolku ,toa pa so dron use pogolemi taa prikazna e vrv na siviloto vo ovaa sezona zaedno so bogomilstvoto vo kralskiot grad ,se gleda na grb serijava ja nosi severot i daeneris uste tie da ne bea cao pa pa game of thrones osobeno posle smrta na tajvin se e preglupo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom