Прво го имавме Гејб како хендла обичен сапорт тикет, now this.Конечно, Steam Refunds. Алелуја. Најбитен дел:
Steam confirmed for Gods.
inb4 како ова ни годи само нас, потрошувачите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прво го имавме Гејб како хендла обичен сапорт тикет, now this.Конечно, Steam Refunds. Алелуја. Најбитен дел:
За една недела ќе биди 3 евраSkyrim нормална верзија да не сака некој? 3 клуча од CS:GO е цената.![]()

Сега на 11ти почнуваЕј обавезно пишите кога ќе има самер сејл да ја драпнам Скајрим ориџинале.

Јас лани ја собрав комплет со сите DLC за 10тина евра, 3 евра беше само ванилата.Еј обавезно пишите кога ќе има самер сејл да ја драпнам Скајрим ориџинале.
Нека биде.. Јас ја понудив со моментална цена зошто не ми требаЗа една недела ќе биди 3 евра![]()

И јас требаше ама таман собрав пари ида ги ставам на картичка завршиЈас лани ја собрав комплет со сите DLC за 10тина евра, 3 евра беше само ванилата.
Најдобро потрошени пари за entertainment, со месеци и години се игра играта ради модовите и огромниот свет.

Колкави се шансите GTAV да ја има на sale?
И околу колку % попуст имаат скоро испаднатите игри?
Ја улезе у филм дека ќе биде над 70% пошо толку се обично...Скоро излезени игри обично имаат до 33%. ГТА 5 ако биде на попуст, типувам на 25%.

можеш уште од сега да почнешЈа улезе у филм дека ќе биде над 70% пошо толку се обично...
Ако цената не падне под 600-700 ден па ќе ја лижам пиратската верзија.

Igrava e Bum ke ja molzat uste nekoe vreme pa moze tamu za nova godina/katolicki bozikj da ja spustat malce povise ama do 70% tesko barem ne vo bliska idninaЈа улезе у филм дека ќе биде над 70% пошо толку се обично...
Ако цената не падне под 600-700 ден па ќе ја лижам пиратската верзија.