Steam: Официјална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Океј, сите си имаат маани, али волво се на врвот дефинитивно. итоа долги години, така да.. :)

Еј обавезно пишите кога ќе има самер сејл да ја драпнам Скајрим ориџинале.

Еј обавезно пишите кога ќе има самер сејл да ја драпнам Скајрим ориџинале.
Јас лани ја собрав комплет со сите DLC за 10тина евра, 3 евра беше само ванилата.

Најдобро потрошени пари за entertainment, со месеци и години се игра играта ради модовите и огромниот свет.

Јас лани ја собрав комплет со сите DLC за 10тина евра, 3 евра беше само ванилата.

Најдобро потрошени пари за entertainment, со месеци и години се игра играта ради модовите и огромниот свет.
И јас требаше ама таман собрав пари ида ги ставам на картичка заврши :D

Колкави се шансите GTAV да ја има на sale?
И околу колку % попуст имаат скоро испаднатите игри?

Колкави се шансите GTAV да ја има на sale?
И околу колку % попуст имаат скоро испаднатите игри?

Скоро излезени игри обично имаат до 33%. ГТА 5 ако биде на попуст, типувам на 25%.

Скоро излезени игри обично имаат до 33%. ГТА 5 ако биде на попуст, типувам на 25%.
Ја улезе у филм дека ќе биде над 70% пошо толку се обично... :facepalm:
Ако цената не падне под 600-700 ден па ќе ја лижам пиратската верзија.

можеш уште од сега да почнеш :D

Igrava e Bum ke ja molzat uste nekoe vreme pa moze tamu za nova godina/katolicki bozikj da ja spustat malce povise ama do 70% tesko barem ne vo bliska idnina

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Па не е баш бум, и паѓа интересот и тоа не малку.
Кога излезе достигна врв од ~370,000 играчи максимум, а во последниве неколку недели максимумот е ~80,000. Според steamspy, играва ја имаат 2,510,028 ± 42,864 owners на steam, додека бројката на оние кои ја играат без steam, сега за сега е непозната.

Но бидејќи нема ни 2 месеца, тешко дека би имала поголем попуст од 20%. Би сакал да има барем волку, ако не повеќе. Барем за наредната, помалку да чекаме.
Според вест од пред скоро месец дена, дури 75% од продадените копии за ГТА се дигитални. Или приближно се продадени не помалку од 3,300,000 копии(без тие од R* warehouse).

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom