Roland Garros 2015

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победник на Ролан Гарос 2015?

• Вкупно гласачи
    97
Статус
Затворена за нови мислења.
Cudo e Makedonijava kolku hejteri na Nole ima.Ebati lugjeto so ne znaat da cenat igraciste i blagodarnost sto ke moze na decata da im kazuvaat deka ziveele vo negovo vreme.Ne znam sto vi naprail,ko zenata da vi ja prcnal pa sega krvnicki se stroite na nego.Vavrinka izigra monstruozno i koj i da bese kje izgubese denes.
P.S
Moderatore,kje go osvoi Novak RG uste slednata godina,ama Nadal ne znam dali ke ja zavrsi karierata na 28.
Ajt

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ментален е овој, страшен тенис. Ова е и најдобрата партија во кариерата на Стан.

Во четврт-финале против Федерер може беше и за нијанса подобар Стан од она денес. Џокович добро му се држеше.

Cudo e Makedonijava kolku hejteri na Nole ima.Ebati lugjeto so ne znaat da cenat igraciste i blagodarnost sto ke moze na decata da im kazuvaat deka ziveele vo negovo vreme.Ne znam sto vi naprail,ko zenata da vi ja prcnal pa sega krvnicki se stroite na nego.Vavrinka izigra monstruozno i koj i da bese kje izgubese denes.
P.S
Moderatore,kje go osvoi Novak RG uste slednata godina,ama Nadal ne znam dali ke ja zavrsi karierata na 28.
Ajt

Другaрче јa секoј ден му се зaблaгoдaрувaм нa Бoг штo ми дoзвoлувa дa прoживеaм уште еден ден вo ерaтa нa Џoкoвич ;)

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Сега кажаа на Телма, забележен е НЛО над Македонија, го киднапирале @undercover . Се очекува подолго време да биде отсутен од темава.

Ќе дојде сега со обвинувања за тениската мафија, која го уценувала Џоковиќ

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::vozbud::vozbud:
Nole se falese deka e vo pikot na karierata..a izgubi od 9to plasiran na atp... Haos:lolzz:

Не е тоа пик на кариерата, туку многумина тенисери се соочија со проблеми, а што викаат кога нема мачки, глувците играат оро, и сега Џоковиќ играше оро со останатите тенисери, си собра титули колку што може, пред да се опорави некој или некој друг да се воздигне од овие од топ 10.

P.S
Ajt

Ами не значи дека ако е Србин мора сите него да го сакаме. И македонец да е пак ќе има луѓе што нема да го сакаат ради Х причини. Ја на времето ич не го сакав, годинава ок ми беше се до полуфиналето пред 2 дена со Мареј каде пак си ја врати старата арогантност што ја имаше. Не знае да се носи со подобрите од него, ептен глупости прави. Прееска во 3тиот сет се радуваше кога Стен згреши прв сервис и имаше втор сервис. Мислам, да си прв тенисер на свет и да се радуваш на сервис грешка на противникот за мене е крајно подло и арогантно.

Друже ти и со Мареј 2ка изигра а се праиш експерт како јас се знам. Денеска јас мислам дека ноле сам се победи, секоја чест на Stan.
А дека утнав со прераната победа,утнав.
Тебе ноќна мора ти е Надал у ГС да не го стигне ама ќе се чуеме за која год.
П.с на психијатар директ Ноле

Од каде знаеш дека сум го играл со Мареј 2ка? Всушност небитно, ти си тој кој прогнозираше завршница на дуелов во корист на Ноле и тоа директно мене ми се обрати со провоцирацка порака, јасно е дека не сакам да освои Ноле исто како што не сакаат неговите навивачи Рафа да освојува, фала лепо. Плус Вавринка го надигра, ако некој не гледал, не мора ни да гледа, нека погледне статистика, едноставно го уби.

Другaрче јa секoј ден му се зaблaгoдaрувaм нa Бoг штo ми дoзвoлувa дa прoживеaм уште еден ден вo ерaтa нa Џoкoвич ;)

Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Glumis nesto ironicen sega ili?
Ne ti ide bas.

P.S
Ajt

Нека освои, нема проблем. Што се палиш на мене не разбирам? Кога сум рекол нешто лошо за него, победил и сум рекол еј абе не заслужи, ваков е таков е. Едноставно навивам за друг и тоа е тоа, логично беше да навивам за Стан денеска.

Не сум се нервирал вака за поединец во спортот до сега. :)

Прво, честитки за Стен и неговите фанови, сосема заслужена титула. Ваков ќотек Џоковиќ немаше јадено оддамна богами, го изрешети за сите пари. Мене тоа што ме нервираше, беше глупата игра на Ноле. Значи гледа дека му ја ебе мамата од винери, и пак ја игра истата игра, само со добацување на топчето. Па земи играј малце поагресивно бе, се бориш за слемот кој ти фали за да ги комплетираш сите 4. Ептен пичкарски изигра во најголемиот дел од мечот, иако си имаше и свои моменти.

Сепак, останувам на моето дека Џоковиќ сигурно ќе освои Ролан Гарос. Има уште 3-4 години минимум, само треба да се надева Надал да не се повампири повторно, и да се врати во својата најдобра форма...што не очекувам да се деси во никој случај. Дека може да ја поврати формата - да, ама не онаа од најдобрите денови. :)

@The King of Clay
Ти си навивал против, не си навивал ЗА. :)))

На крај краева што е уопште битно кој за кого навивал и да се правдате тука, едноставно денеска Стен беше далеку подобар од Новак и тоа е тоа, нема што многу филозофија, Новак имаше шанса да го отера мечот во петти сет, али јебеш не се деси тоа.
За Новак верувам дека ќе има уште шанси за титула, а убеден сум и дека ќе ја освои.

Новак ја изгуби титулата од едноставна причина, не може да игра толку добар тенис колку што може да изигра Вавринка. Вавринка ваков тенис игра еднаш или два пати годишно, и на кого ќе му падне парето тогаш, ќе го јаде стапот. Денес парето му падна на Новак.

Новак како што кажав игра тенис на проценти. Кога ги остварува тие проценти, во 90% од случаевите победува, се додека не налета некој лудак од типот на Вавринка. Новак не е способен да изигра спектакуларен тенис, тоа е едноставно така.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom