Класика за секој „надежен“ фудбалер на овие простори.Милнер играчиште, ме потсеќа на мене кога бев млад и тренирав у вардар. На крај се пропив јбг.
Сигурно си бил добар.Милнер играчиште, ме потсеќа на мене кога бев млад и тренирав у вардар. На крај се пропив јбг.
дали барем добро те плаќаат за тероров шо го вршишАко дојде Фалкао...
![]()
За дајвер го спремале најверојатно. XDСигурно си бил добар.
Ене, викаат за Бразилците дека се добри техничари оти тренираат на песок.
Ти во Вардар, можам да замислам...
()
Нова димензија на Хендо вс Клевз :ДКлеверли во Евертон се шоекулира најкасно до задутре
Каде без пејачов нашНова димензија на Хендо вс Клевз :Д
Каде без пушачоф наш![]()
И јас сакав да тренирам фудбал ако ти текнува, али почнав у кафани да идам... башка и жениве почнаа да ме сакаат...Класика за секој „надежен“ фудбалер на овие простори.
Сите мислат дека или алкохол или девојки ги оттргнале од спортот.
Ако критериум за прекинување фудбал е да те сакаат жените, јас и @Peja989 задутре ќе бевме во Берлин. На терен.И јас сакав да тренирам фудбал ако ти текнува, али почнав у кафани да идам... башка и жениве почнаа да ме сакаат...
Класика за секој надежен играч кој потпишува во лпул, паралела сине паралела, паралелопипед, ромб, итн...Класика за секој „надежен“ фудбалер на овие простори.
Сите мислат дека или алкохол или девојки ги оттргнале од спортот.
Сигурно си бил добар.
Ене, викаат за Бразилците дека се добри техничари оти тренираат на песок.
Ти во Вардар, можам да замислам...
()
Ми текнува, како не. Исто ко што ми текнува оној Мај, Џерард кога го крена трофејот од ПЛ.И јас сакав да тренирам фудбал ако ти текнува, али почнав у кафани да идам... башка и жениве почнаа да ме сакаат...
Да беше така, сега Меси и Роналдо ќе имаја по 0 златни топки. Кај ќе ми беше крајот.Ако критериум за прекинување фудбал е да те сакаат жените, јас и @Peja989 задутре ќе бевме во Берлин. На терен.
затоа ти ќе беше врх врхова во фудбалот, убедлив со двоцифрен број златни толки и копачкиДа беше така, сега Меси и Роналдо ќе имаја по 0 златни топки. Кај ќе ми беше крајот.