Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 јануари 2015
Мислења
245
Поени од реакции
509
Sky Sports News HQ ‏@SkySportsNewsHQ 4m4 minutes ago
BREAKING: Watford appoint Quique Sanchez Flores as head coach #SSNHQ

Не пратев ситуација, што беше работата што не му продолжија договор на Јокановиќ?
Ватфорд му понудија покачување за 1 милион фунти на годишна плата, а овај сакал 2,5 милиони фунти. Со тоа ќе беше еден од најплатените менаџери во Премиер лигата, а Ватофрд наводно ќе го нарушел целиот свој концепт на плати во тимот. Барем така пренесе Скај Спортс.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Sky Sports News HQ ‏@SkySportsNewsHQ 4m4 minutes ago
BREAKING: Watford appoint Quique Sanchez Flores as head coach #SSNHQ

Не пратев ситуација, што беше работата што не му продолжија договор на Јокановиќ?
Не се договориле околу плата или превод - кад се сељо покундури. Само кај го нашле Кике Санчез Флорес. Лош тренер, не ми се верува да издржи до 20. коло.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Јас пак, сигурно не го сакам во Liverpool.

Ни во Ренџерс, Партизан, Реал Сосиедад, Ливорно, Розенборг, Минхен 1860, Жељезничар, Нант, или било друга вонвременска екипа кон која имам simpatii.
И покрај тоа што ги води Мојес ?

Член од
11 март 2015
Мислења
1.117
Поени од реакции
982
Јас пак, сигурно не го сакам во Liverpool.

Ни во Ренџерс, Партизан, Реал Сосиедад, Ливорно, Розенборг, Минхен 1860, Жељезничар, Нант, или било друга вонвременска екипа кон која имам simpatii.
Освен Партизан и јас имам симпатии према тие екипи...И не не го сакам Стерлинг таму, го сакам во Бромби!

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Многу прашина се крева за детиштево.

Член од
11 март 2015
Мислења
1.117
Поени од реакции
982
Многу прашина се крева за детиштево.
Одличен талент нема муабет... Ама како одминува времето му удира слава во глава (не затоа што несака да остане во Ливерпул), туку почна да себичи, да изиграва Медрано и да не гледа дали има некој околу него!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.915
Поени од реакции
11.681
Вакви играчи се знае, во реал.
Нека мерат курови и нека се караат ко шмизли.
Пропаѓа и го враќаш на лоун со шанса за откупување од 2мил и го оставаш да гние на клупа во купови.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Фалкао е наш !!! Ајде мајсторе в година ќе ќариш ПЛ титула... хехехехехеехее

H

HoT IcE

Гостин
Абе не е официјално не се губете. Ја уште се надевам дека ќе се освестат глупердиве од Управа и Мурињо.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
Другари, дај нека се освестат овие нашиве и нека почнат малце повеќе да играат фудбал, а помалце да обрнуваат внимание на маркетинг, оти искрено ми фалат ноќите кога се играа големи утакмици во ЛШ на стадионите низ Англија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom