Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Раиола му станал агент на Лукаку.
Дa де, нели дaвaше oдмa изјaви декa немaлo дa пoтпише зa клуб кaкo Евертoн дa му бил oн aгент минaтoтo летo. Амa секaкo oвoј си беше тaкoв, си се пoгoдиле.

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
Богатите се Батистута за сиромашните:нинџ:[DOUBLEPOST=1433347888][/DOUBLEPOST]Го казниле Вилшер од ФА за скандирањето на парадата.Само парична ќе биде изгледа

Последно уредено:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.916
Поени од реакции
11.699
Богатите се Батистута за сиромашните:нинџ:[DOUBLEPOST=1433347888][/DOUBLEPOST]Го казниле Вилшер од ФА за скандирањето на парадата.Само парична ќе биде изгледа
Ти ебам лигата глупа да не може чоек да опцуе на раат.
Од кога кокошките станаа заштитени вид?

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
Балотели е Ибрахимовиќ за Лукаку.
Zasto? Radi dvata gola sto im gi zbrca na njemcite? Od togas nema edna partija izigrano, i ja go branev na vremeto, ali realno teska dupka e, nikakov pridones, najmalce trca, a neli posto ne se raduva lepiot koga dava golovi, toa mu bilo rabota, sezonava ima EDEN ( 1 ) gol... Lukaku ima 10.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Zasto? Radi dvata gola sto im gi zbrca na njemcite? Od togas nema edna partija izigrano, i ja go branev na vremeto, ali realno teska dupka e, nikakov pridones, najmalce trca, a neli posto ne se raduva lepiot koga dava golovi, toa mu bilo rabota, sezonava ima EDEN ( 1 ) gol... Lukaku ima 10.
Балотели 3, Лукаку 20 :)

H

HoT IcE

Гостин
Мене освен трансферот на Фалкао во Челзи(не дај боже) не ми е јасно исто шукурац бара Бало уште во Пул.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom