Desperate Housewives

Која Очајна домакинка ви се допаѓа најмногу?

• Вкупно гласачи
    18
  • Гласањето е завршено на .
Член од
15 април 2008
Мислења
20
Поени од реакции
2
Зошто зборуваш кога не знаеш? :pos2::pos2:
Многу ме насмеа постов.
Не само што ќе има петта сезона (која ќе започне 28 септември и за која направија феноменални реклами), туку ќе има и до седма сезона скоро загарантирано. Имаат потпишано договор до 2011.

Очајни домаќинки беше НАЈГЛЕДАНА скриптирана серија за минатата сезона, стварно мислиш дека ќе ја прекинат? :pos2: Гарант ќе трае и после 2011, сапуница е, ако нема 10 сезони ја глава да скинам...
:nesvest: аууффф...смири страсти малце, не мора да си толку дрзок одма...ова со го гледав, со завршувањето на 4та сезона, ми делуваше како крај пошто како што кажав после се што се деси, имаше само "5 years later" и некако се беше донесено до некоја завршна точка и не знам што им треба понатака да разврзуваат...Ме насмеа и твојов одговор, некој да е толку упатен во се што се случува со "домаќинките"....можам да замислам што правиш пред ТВ :drk:

:pos2::pos2::pos2:

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
да не знае некој кај можам да ја спуштам 4тата сезона и од кога ќе почнат да даваат на а1?

башка серијава ми е омилена за разлика од глупине 24 и лост...
Иди ми беше најјака а исто и Сузан...

Ј

јовица11

Гостин
:nesvest: аууффф...смири страсти малце, не мора да си толку дрзок одма...ова со го гледав, со завршувањето на 4та сезона, ми делуваше како крај пошто како што кажав после се што се деси, имаше само "5 years later" и некако се беше донесено до некоја завршна точка и не знам што им треба понатака да разврзуваат...Ме насмеа и твојов одговор, некој да е толку упатен во се што се случува со "домаќинките"....можам да замислам што правиш пред ТВ :drk:

And thet's how the second Dijamante was born:kesa::tapp::uvo::bip:

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
Смирен сум и не го правам тоа што ти го правиш пред тв, само ме нервира кога некој тврди нешто што не знае. Можеше да напишеш дека тоа е твое мислење. :smir:

Ј

јовица11

Гостин
Промото за 4 сезона кое е одлично,штета што и шпицата не ја напрваија така

Член од
15 април 2008
Мислења
20
Поени од реакции
2

Не ми се верува, налетав на официјалните манијакално навлечени фанови на "Desperate housewives"....И мило ми е што не сум дел од ова, уживајте во вашиот мал свет, отидов јас према некоја малце поинтересна тема....... Поздрав :smir:

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78

Не ми се верува, налетав на официјалните манијакално навлечени фанови на "Desperate housewives"....И мило ми е што не сум дел од ова, уживајте во вашиот мал свет, отидов јас према некоја малце поинтересна тема....... Поздрав :smir:
Баш ми е жал што не знаеш убаво да процениш, ама и не ми е гајле. Ако имам во букмаркс еден сајт каде што има новости од ам. серии, го посетам еднаш неделно и дознаам се’ што се случува, тогаш сум манијакално навлечен фан? :pos2: Добро, подобро тоа отколку да не сум информиран.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Очајните домаќинки приватно и на прес фотографиите од продуцентите не личат на себе

Камерите никогаш не лажат, но се многу „економични“ со вистината - како што може да се види на последните фотографии од продуцентите на„Очајни домаќинки“. Една фотографија главните звезди ги прикажува во секојдневен живот а една е дело на продуцентите, кои се прават, за потребите на серијата.
Тери Хачер има само 43 години кои можете да ги забележите на фотографијата од секојдневниот живот но не и на онаа од продуцентите.
Марсија Крос (46) приватно делува многу обично но на сликата десно е отмена дама.
Фелисити Хауфман (45) која беше номинирана за Оскар е еднакво различна.
И гламурозната Ева Лонгорија Паркер, каква разлика. Лево како да е некое запуштено девојче од соседството, но оваа девојка од десно е гламурозната госпоѓа Паркер.
Фризерката и шминкерка , Крис Блекмур вака ги оценува продуцентските фотографии: “Ниту една од нив нема брчки или кесчички под очите (подочници). Нема линии ниту длабоки брчки на нивните раце, шаки, нозе и стопала што е навистина неприродно. Тие изгледаат како порцулански кукли и нивната кожа е прекрасна. Работата на нивниот имиџ сигурно е тешка работа а за вакво совршенство е потребен цел ден подготовка„.
Госпоѓа Паркер во петтата сезона нема да биде гламурозна како нејзините глаурозни фотографии. Во пресрет на новата година, 2013 - та, Ева ја игра Габриела која има две деца и неколку килограми повеќе.
Продуцентот Марк Шери вели: Одењето нанапред во серијата беше идеја да одиме во иднината. Сметав дека сторијата стана многу комплексна и сакав една едноставна сезона. Тоа беше мој начин да го одбегнеме она на што наидуваат „сапунските опери“. Петтата сезона ќе биде пет години одење нанапред и ќе има голема мистерија. Тоа вклучува и неколку нови соседи“.
Иако имаше гласини дека Николет Шеридан ќе ја нема во новата сезона се чини дека и за неа ќе има улога во која ќе има сосема нови љубовни интереси.

.sig_cont {width:280px;height:270px;}

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
Хаха... Сликата од Хачер не да е фејк. Глупости.
БТВ, не знаев дека екран плус има страна. Зарем тоа уште се продава?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да не има некој роднина/комшија/сваќа/ или знае некој во А1 случајно дали планираат да ги емитуваат пак?

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
Да не има некој роднина/комшија/сваќа/ или знае некој во А1 случајно дали планираат да ги емитуваат пак?
Би требало сега во септември да почнат новите епизоди. Средина или крај на септември.

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Очајните домакинки ги гледам само заради Ева Лонгориа:vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom