Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
Хoзе Енрике нa Инстaгрaм кoa ќе стaи миљoн слични слики сo исти нaслoв мех :rolleyes:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Сме ги договориле личните услови со Ингс, се чека уште компензацијата да се договори. Со Милнер би требало се да биде финализирано оваа недела (иако верувам малку подолго ќе траат преговорите пред да објават официјално). Многу ми се праи мерак на трансферов на Милнер, пошто башка квалитетот кој го поседува, универзалноста, ќе му даде огромно искуство на екипава, и #Победнички #тет. :D

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ваљда денес нема да се направи огромна грешка....дозволувајќи слобода на Менаџерот а да не биде тоа Роџерс!

На ФБ групата имаше интересна шпекулација дека Хенри и Вернер ќе му дозволат да остане ако прифати да работи со истиот трансфер комитет!

Во секој случај утре ќе биде интересен ден!

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
А пошто он е тутуле бале и нема кај да иде,ќе прифати.
Ботоксот скуп е, а и плавушата треба да се рани од негде.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
А пошто он е тутуле бале и нема кај да иде,ќе прифати.
Ботоксот скуп е, а и плавушата треба да се рани од негде.
Ајде и тука :)

Еве он не прифати и каже „ај бе одјебете, не можам да работам ко што треба“.

Според тебе, кој менаџер, класа ко што бараш би прифатил да работи со комитетот?

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Скоро па сигурно Милнер нов играч......
Интересно ќе биде да се виде на која позиција ќе игра и која улога ќе ја има.[DOUBLEPOST=1433245563][/DOUBLEPOST]Да отвореме дискусија околу позицијата на Милнер.....додека трае ова глуво доба.

Каде ќе игра Милнер.

Во средина со 3ца....логично е Милнер да ја земе десната страна...
Хендерсон во никој случај не би играл лево, Лалана ја држи левата страна...Или веројатно Ален.
Зарем треба да веруваме дека Хендерсон би играл како централен меѓу овие двајца....

Прашањето после ова би било....каде е дефанзивата?
#TransferKomitetRuls

Најголема логика ми фаќа е да Милнер ја земе десната бековска позиција во 3-4-3 формација .
Но прашање е колку може да му издржат нозете на негови години...

Во ваква ситуација би имало многу жртви...односно играчи за кои очекуваме да бидат стандардни (Лалана) да неможе да фатат место!
Емре пак би играл Штопер.

Ќе биде интересно лето!!!

Последно уредено:
Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
http://www.thisisanfield.com/2015/06/brendan-rodgers-prepares-for-end-of-season-review-meeting/

По се изгледа средбава ќе биди утре, на 2ри, а не на 3ти. :)[DOUBLEPOST=1433179389][/DOUBLEPOST]Бодо, отказов на Брендан го чекаш, колку ние шо ние на чекаме зимата да дојде на Гејм Оф Троунс. :D Леле еј, ако не добие отказ, претпоставувам ќе си пукаш во колено. :D
Шо вие?

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Jamie Carragher on James Milner potentially signing for Liverpool:

''I think it's a very good signing - a free transfer who can play in a few positions and has got great experience.

''He's got a good character, you can see that from the fact he's leaving Manchester City in the Champions League for Liverpool, which shows that regular starts mean more to him than being a squad player with more chances of picking up trophies at City.

''Brendan Rodgers will have spoken to him about where he sees him fitting in. He's very similar to Jordan Henderson and I have no doubt one reason he's joining is to play in a more central role rather than out wide.

''Could Milner play a holding role? Maybe, but I don't think that's what suits him, his main strength is his engine which could suit him and Jordan to both play alongside a holding midfielder - maybe Can.

''His best position is tucked in from the right in a central role which is also Jordan Henderson's, so it'll be interesting to see how those two fit into the midfield set-up next year.

''Also, the fact that Brendan Rodgers wouldn't confirm Jordan Henderson as the captain for this season, even though he was captain in Gerrard's absence last season, makes me think him and Milner could be competing for the armband! Was that another thing that enticed Milner to join?

''All in all I think it's a good signing and I'm glad he'll be wearing the red of Liverpool, hopefully when it's confirmed in the next week or so.''

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
Jamie Carragher on James Milner potentially signing for Liverpool:

''I think it's a very good signing - a free transfer who can play in a few positions and has got great experience.

''He's got a good character, you can see that from the fact he's leaving Manchester City in the Champions League for Liverpool, which shows that regular starts mean more to him than being a squad player with more chances of picking up trophies at City.

''Brendan Rodgers will have spoken to him about where he sees him fitting in. He's very similar to Jordan Henderson and I have no doubt one reason he's joining is to play in a more central role rather than out wide.

''Could Milner play a holding role? Maybe, but I don't think that's what suits him, his main strength is his engine which could suit him and Jordan to both play alongside a holding midfielder - maybe Can.

''His best position is tucked in from the right in a central role which is also Jordan Henderson's, so it'll be interesting to see how those two fit into the midfield set-up next year.

''Also, the fact that Brendan Rodgers wouldn't confirm Jordan Henderson as the captain for this season, even though he was captain in Gerrard's absence last season, makes me think him and Milner could be competing for the armband! Was that another thing that enticed Milner to join?

''All in all I think it's a good signing and I'm glad he'll be wearing the red of Liverpool, hopefully when it's confirmed in the next week or so.''
Иaкo Милнер би бил тoп зaсилувaње, не мислaм декa oдмa требa дa биде кaпитен, зa мене Хендo или Шкртел :)

Kajgana Shop

На врв Bottom