Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Џ

Џонтра Волта

Гостин
По 22 гола имаат двајцата, ја делат наградата или?
Па мислам дека се гледаат и асистенциите, Икарди е боље у тој случај.
Т.е у секој случај е боље од Лука Тони, не знам точно колку гола сезонава му се first-touch.[DOUBLEPOST=1433107063][/DOUBLEPOST]Mauro Icardi has been involved in 28 goals this season (22 goals + 6 )more than any other player in Serie A.

Последно уредено од модератор:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.048
Поени од реакции
1.177
Ако не добие Џенова дозвола за да игра во Европа ке искористиме ние?

Гледам на резултати и 7мо пласираната Сампдорија игра квалификјации а Џенова е 6та...

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Да не се за Coppa Italia тие места, колку што знам 4 и 5 место иде во ЛЕ.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ако не добие Џенова дозвола за да игра во Европа ке искористиме ние?

Гледам на резултати и 7мо пласираната Сампдорија игра квалификјации а Џенова е 6та...
Ако не добие Џенова, Сампдорија иде на нивно место.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.048
Поени од реакции
1.177
Тоа што не ми е јасно е на резултати табелата, кај Сампдорија стои дека одат лига европа а кај Џенова не..

http://prntscr.com/7bzz0r

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.537
Оти се грди ко пасуљ. Финансии ваљда, ГОЉО МОЈ.
Проблеми со стадионот... Сампдорија европските натпреварувања ќе ги игра на стадионот на Сасуоло, додека Џенова јаде казна зошто навреме не осигурала друг стадион кадешто ќе ги игра натпреварите

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Проблеми со стадионот... Сампдорија европските натпреварувања ќе ги игра на стадионот на Сасуоло, додека Џенова јаде казна зошто навреме не осигурала друг стадион кадешто ќе ги игра натпреварите
Овој шинтерашоф грешни информации пушта, му ебам тоа сКоби-то.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Па пак ти беше добар аргументот. Мизерија е, немаат асален стадион да играат во Европа. :D
Не не, аргументот ми е невалиден пошто имате дадено најмногу голови :D
Иначе, не знам дали сите стадиони на прволигашите во англија се приспособени или исполнуваат услови за настап во европски натпреварувања.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Мене тоа не ми е јасно како може Мараси да не е добар за Европа кога пред некоја година Сампдорија играа квалификации за ЛШ таму, сега не бил добар за ЛЕ а тој на Сасуоло селскиот е добар.
Колку мртви стадиони има низ Италија што им е дозволено воопшто фудбал да се игра па Мараси бил проблем.
Да не праам муабет за останатите бош екипи што играа во ЛЕ на стадиони од пред други светски рат.

Kajgana Shop

На врв Bottom