jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.577
- Поени од реакции
- 27.421
Јас се сомневам дека снимките му се сервираат и он не ја знае содржината, туку му се најавуваат претходно, а му се сервираат на денот на објавата и дека друг одлучува кои снимки да бидат објавени. Друго не може да ги објасни изјавите на Заев, освен дека е глуп ко точак, во што не сакам да верувам, дека сепак доста народ застана и позади него.Последниве денови се изначитавме погрешно сфатени изјави, па повлечени, дообјаснети, изменети и слично. Во секој случај, солиден индикатор дека актерите и "специјалитетите" ни се сервираат од иста кујна.
Ова е чудо едно како изјавите на Заев кои отпосле ги демантира остануваат по инерција да се влечат по нашите медиуми, но и по главите на народот. Исто беше и за Гошинце, кога по инерција настанот во Куманово беше(а за некои сеуште е) намештаљка.Ako sakase Zaev nemiri, bombata za smilkovsko ke ja objavese vednas po slucuvajnata vo Kumanovo, ama ne ja objavi bidejki ima srce i dusha. Ne tresete gluposti i ne izigravajte sosisila nesto sto ne ste.
- Eden od malkutete mediumi sho gi pocituvam i mu veruvam. Da ne dojdi deka zboruvam naprazno, ovaj medium prv ja soopsti ostavkata na Jankulovska,Mijalkov, Janakievski pobrzo i od telma i od zakiri , i od 24 vesti . pritoa 1,2 dena pred da si dadat ostavka, najavase mozni nivni ostavki, sho ni eden medium toa ne go predvidi.
CITAJ !
http://ohridsky.com/?p=70204
Пази, не ја објавил дека не сакал немири, а оди по Бугарски и Германски медиуми да дава изјави дека невини луѓе лежат во затвор кои после ги демантира. Тоа неможе да иницира нереди нели... Поготово доколку ја одложува бомбата.
Ме интересира дали некој од оние кои го следат Заев побарал одговорност за неговите лажги ?
Но:
Резимето за перење на мозок во болд. Поготово кога инпутираш изјава која очигледно не е за тоа за што кажува насловот.http://slobodenpecat.mk/Home/Item/7268
Koga ke propadnat muabetite za stranskite sluzbi, i koga ke se dokazi deka nema nikakvi stranski sluzbi so sho ke vi go perat MOZOKOT togas?
Сепак:
Што ти се вика догма...З.З: Добро гледате како се модифицираше и се менуваше целиот овој процес, прво беа некои комбиња со тактички опреми, па странски служби, па лепени, долепувани и прелепувани за конечно преку интервјуто вчера премиерот да потврди дека не постојат странски служби. Не може повеќе и да лаже затоа што во обвинителниот акт нема странски служби. Знаете дека и пасошот го вратија, така.
Последно уредено: