jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.452
- Поени од реакции
- 27.253
Немој да го переш, не е ничив заклучок, туку за сопствена изјава кажува дека му е лошо фатен контекстот. И тоа на експлицитно прашање дава експлицитен одговор. И тоа се работи за сериозен весник (еден од најстарите Германски весници), а не како што ти тврдеше дека е некој непознат. И исто така тој истиот новинар изјавил дека има снимка од интервјуто. И очигледно не сум превел јас од google translate, туку искористив веќе готов превод, а и не ми проблем да најдам некој што знае Германски да ми преведе. Но и тоа неможеш да го спориш од причина што DW излезе со огромен текст во врска со изјавите на Заев.Па ти реков, ако толку сакаш да го дискредитираш секој кој ти го критикува лидерот, имаш интервјуа јавно на многу телевизии без нарачани прашања збори за се што објавува, сконцентрирај се и најди некој гаф, лошо признание, спин.
И разграничи го зборот демант и како се користи, знаеш ли што значи некој да се демантира самиот себеси, и да демантира нечија изјава и заклучок?
Значи не е дека сакам да те дискредитирам, туку наочиглед на сите покушаваш да ја релативизираш цела работа и самиот се тераш да лажеш бранејќи некој друг, кој и самиот веќе не знае кај све не излажал.
Али ова Германциве нема трте мрте, за све си имаат евиденција. Всушност најголемите докази во Нирнберг се баш таа евиденција што си ја воделе.[DOUBLEPOST=1432826856][/DOUBLEPOST]
Самоотсекување на главата.Самоубиство од заседа, со повеќекратни убоди во грб...