- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 10.453
- Поени од реакции
- 15.693
И Германските коли не се како што се прикажуваат. Точно е дека со Мерцедес Е (прва генерација) можиш да поминиш 1 000 000 км,ама ако не ти скапи шасијата
Денес на пазарот не постои кола која толку и кородира шасијата како Мерцедес Е. Кој не верува нека ги тргни гумиците од кај вратите или шофершајбната и ќе види дека е све труло освен ако не е префарбана вомеѓувреме.Во Шведска или Норвешка на времето(не се сеќавам најдобро) имаше препорака за оваа кола дека рѓосува и купувачите да размилат добро
Денес на пазарот не постои кола која толку и кородира шасијата како Мерцедес Е. Кој не верува нека ги тргни гумиците од кај вратите или шофершајбната и ќе види дека е све труло освен ако не е префарбана вомеѓувреме.Во Шведска или Норвешка на времето(не се сеќавам најдобро) имаше препорака за оваа кола дека рѓосува и купувачите да размилат добро
[DOUBLEPOST=1432746636][/DOUBLEPOST]
И дај жити се, вози си што сакаш само немој да ме убедуваш мене што е најдобро.
I ke ti dodadam uste nesto...Mercedes/bmw ili audi koga kupuvas od salon novi se 50.000 eur., za razlika od francuskite/italijanskite sto se 10.000-15.000 eur od salon( zborime prosecno neli imas i i mercedesi sto se nad 1milion eur) epa tuka ima nekoja skriena matematika be brat ne e rabotata markata ja plakjas, aj napravi vakva sporedba koga kupuvas obicni farmerki (pr. Pull&Bear) od 1.500 den gi nosis 1 god max. a koga kupuvas od 100-150 evra farmerki (primer Armani) gi nosis 5-6 godini najmalce..ova ti go davam od licen primer da voocis kade e razlikata, ne stanuva zbor sekogas SAMO za markata (vikam "samo" zatoa sto i toa si ima procent vo sumata normalno). Ako ne sum vo pravo slobodno popravi me