Телефон vs. Телефон - Тема за споредби, искуства и препораки

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
А имат ли некоја голема разлика во перформанси ?
И во продавница ми го препорачаа С5 но мене на изглед појке ми се допаѓа А3
Да на изглед и изработка е поубав А3, ама е пониска класа со послаби перформанси + нема отисок на прст и не е водотпорен
А3 има подобра предна камера, инаку пониска класа од с5 мини

Huawei Ascend P7, Galaxy S5 Mini, LG G3 S, LG Spirit? Или некој друг, само да не е многу скап. Huawei-от е далеку најјак на спецификации, ама шознам, не сум користел никогаш.

Huawei Ascend P7, Galaxy S5 Mini, LG G3 S, LG Spirit? Или некој друг, само да не е многу скап. Huawei-от е далеку најјак на спецификации, ама шознам, не сум користел никогаш.
Zenfone 2 да не се лажеме.

Motorola moto g2(2nd gen) vs One plus one... И ако може да ми кажете нешто повеќе за овој оне плус оне, чие прозиводство и шо е како е зашто, перформансиве му се прејаки...

Ме интересира HTC M8 конкретно дали се покажа како добар, кога веќе темата е да споредуваме да го споредиме со Iphone 5s

Ме интересира HTC M8 конкретно дали се покажа како добар, кога веќе темата е да споредуваме да го споредиме со Iphone 5s
Не се лоши, мада провери го комплетно и екранот дали има флеки на бела позадина посебно

Со ајфон не се споредува
Може да споредуваш андроид класа со андроид зошто иОС е друг систем
Ти одлучи си кој оперативен го сакаш

Сакам да прашам како сте задоволни со алкател мини идол...колку држи батерија и дали воопшто е добар... сакам да го купам па споделете мислење :)

Што мислите за Microsoft Lumia 535 vs Alcatel One Touch Pop C7 кој е подобар ?

Пoдoбрo е дa се oстaне нa LG L50 Sporty, или дa се дoплaти 3000ден. зa iPhone 6 Plus реплики oд тие првa клaсa демек штo ги кaжувaaт. ЛГ-тo премнoгу кoчи. Имaл некoј искуствo сo aјфoнoт?

mi treba mislenje i pomos od nekoj sto ima iskustvo i pomoznost ako ima gi ima koristeno dvata telefona. planiram da zemam iphone 6 ili samsung galaxy s6 i nemozam da se odlucam kojot da go zemam da mi kaze nekoj mislenje kojot e podobar

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom