Телефон vs. Телефон - Тема за споредби, искуства и препораки

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Samsung Core Prime vs LG L90?
L90 - Малку поголем екран, подобра камера, подобра батерија, IPS екран.

Core Prime - Понов модел, побрз процесор, малце екранчето му е слабо (обично TFT, не е IPS или S-Amoled), ама генерално ОК телефонче.

Асален мобилен за 3-4500 илјади на старо се наоѓат ?

Асален мобилен за 3-4500 илјади на старо се наоѓат ?
Не, додај уште некоја илјадарка и ќе имаш нешто подобар избор

Sent from my Note 3 [SM-N9005] using Tapatalk

Sakam da zemam samsung s5 od amc ama gledam mnogu poevtin e od vip a i drugi saloni dali e orginal i ima li nekoj iskustvo

Sent from my LG-H220 using Tapatalk

Sakam da zemam samsung s5 od amc ama gledam mnogu poevtin e od vip a i drugi saloni dali e orginal i ima li nekoj iskustvo

Sent from my LG-H220 using Tapatalk
Оргинал е, а зошто с5 ? Кажи буџет до колку пари може ке има поасално нешто од с5

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Дајте предлог дали има нешто подобро од LG G3 do 22-23000den. (Андроид ОС)
Тие што користат LG G3 како сте задоволни по подолга употреба има ли некои проблеми.

Zdravo. Dali ke mozete da mi kazete koe e najdobro polovno telefonce za okolu 6.000 denari? Mi treba da ima Android ili iOS. Najvazno mi e da ne lagira, da ne secka, da ne koci i slicno.. Fala odnapred !

Последно уредено:
На старо Нексус 4, добро сочуван
Zdravo. Dali ke mozete da mi kazete koe e najdobro polovno telefonce za okolu 6.000 denari? Mi treba da ima Android ili iOS. Najvazno mi e da ne lagira, da ne secka, da ne koci i slicno.. Fala odnapred !

Telefon da ponudite android do 170-180 evra poloven.da ima apdejt (minimum)do lolipop 5.0 ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom