Луѓе помагајте доколку знаете, нешто ми дојде ова мотивационо за да го споделам овде.
Еве ваква е мојата ситуација.
Еднаш додадов една на фб без да знам дека учи во истото школо каде што и јас учам, само што била во соседниот клас, јебига сум ја додал без да знам за неа ништо. Еднаш ми се пофали тато како тоа дека се познавал со нејзиниот татко односно поточно кажано се колеги од работа. Работата е тоа што и таа дознала некои работи за мене, па после толку време пријатели на фб не се осмелив ниеднаш да и напишам на фб ни здраво поради тоа што имав страв да не добијам корпа, но бев заљубен во неа долго време, се дружев со еден нејзин школски, блиски бевме, ми се испушти му кажав за тоа мојата ситуација и тој ми кажа дека тој знаел, таа се пофалила баш на него дека ме познала дека сам бил заљубен у неа ама оти не сам и пишал ни здраво на фб затоа ме некела више и ме избришала од пријатели на фб. Јас знаев дека ме беше избришала од пријатели и тоа еден месец пред да ми го каже тоа другарот. Од каде знае она поима немам ама уште една важна работа поврзана за неа беше тоа што имала дечко ама дечкото и бил во странство и се враќал многу ретко, бил зафатен што знам..
Оттогаш, откога ме има избришано за пријател само ме гледа во очи во живо, озбилен поглед како да сум и убил нешто најмило, друга работа е што и нејзината помала сестра сум ја имал за пријател па по 7-8 месеци еве гледам и таа ме избришала од пријатели, поима немам зошто, ниеднаш не и бев напишал ништо и ме избришала.
Целиот сум збунет, не знам што сум толку многу згрешил во целата ситуација.
P.S. ај да ме блокира да разберам дека не сака да се замара со мене, ама сигурен сум во тоа дека не знам што и е целата цел.
- Се се сведе без муабет, а расчистени работи преку фејсбук и оп со надгледувања во живо и тоа е..