Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2012
Мислења
32.986
Поени од реакции
67.804
Видок брате,ако уште тврдиш дека Фалкао и Ди Марија не се флопови,не знам што повеќе да ти кажам.
Фала му на ВанГениј за бодот денеска,голот беше у ваш стил. :)
Тагирај бе пиче, немој вака, АППП тактика.
Фалкао е флоп, апсолутен. За цела среќа, нема да му го продолжат договорот. И дај да видам каде сум го тврдел спротивното, стварно не ми текнува.

За Ди Мариа ти одговорија. Иначе, кога веќе вадиш стари муабети, еве, коментарче некое на ова...

Ален уопште не можам бар јас да го сметам за флоп.Затоа што ништо не се очекува од Ален.Ти реално мислеше дека Ливерпул е засилен со Ален?Или со Ламберт? А Јунајтед со Фалкао?
Си реков,Озил и Марија се уште далеку од флоп.
Aли, ова е врвот на експертизата, по која едноставно, сфатив дека си имам работа и со поголем експерт од магистарот...

Абе Мојс наследил шампионски тим,Ван Гал распаднат тим. Тој тим ни од далеку не беше шампионски,ако имаше некој шампион тоа беше Фергусон.Немаше шанси никој освен Фергусон со тие играчи да биде шампион да сме на јасно. Не можеш тука со вакви работи да се закачаш.Плус кој е притисокот да го наследиш Фергусон,Мојс буквално Се знаеше дека после Фергусон дека нема да штимат работите. Ви се намалуват аргументите за да го браните Мојс.Верувајте буквално за вашата ситуација,сите буквално сите кои не навиваат за Јунајтед ја гледаат ситуација многу јасно,само вие не.Не знам што направи толку Ван Гал за толку да го браните. Верувајте ама ич Ван Гал не е подобар од Мојс. Ако лани беше катастрофа Манчестер,оваа година се бетер иако котираат повисоко од лани.
Бетер, бетер, ама на Англиски...

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
ах бе видок видоок...

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Ова ти 3 пат да копаш и бараш мислења.
Чудни сте ми,посебно ти што во фан клубот ваш го правите од Раниери подолу,а овде во оваа тема го величиш/те.И исто така за многу играчи и сл.
Ти реков и тогаш и сега,ако отвориме дискусија,односно ако доизјаснам оваа дискусија би немала крај многу време.

И тоа што дојде после Мојс,а не после Фергусон и 300те милиони наспроти 50те милиони не играт никаква улога.

E

Epsilon

Гостин
Чудни сте ми,посебно ти што во фан клубот ваш го правите од Раниери подолу,а овде во оваа тема го величиш/те.И исто така за многу играчи и сл.
Ти реков и тогаш и сега,ако отвориме дискусија,односно ако доизјаснам оваа дискусија би немала крај многу време.

И тоа што дојде после Мојс,а не после Фергусон и 300те милиони наспроти 50те милиони не играт никаква улога.
Кур ни е двор ни е батица во фан клубот.

А тие 50те милиони можеби вределе како сегашните 300. ;)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.922
Поени од реакции
11.725
Ја не знам која будала би играла за мојс, па и тренер на реал да е.
Мисим излишно е.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Јас не знам која будала мислеше дека било кој би играл за Мојс, па го поставил на чело на Јунајтед.

Мисим...

Член од
14 април 2012
Мислења
32.986
Поени од реакции
67.804

Tи кажав, што е можно поширок лак...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.922
Поени од реакции
11.725
Јас не знам која будала мислеше дека било кој би играл за Мојс, па го поставил на чело на Јунајтед.
Мисим...
:icon_mrgr: жал ми е за вас, боље да преќутам зошто доволно пенетрации примивте сезонава.
Позз и до стерлинг.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
:icon_mrgr: жал ми е за вас, боље да преќутам зошто доволно пенетрации примивте сезонава.
Позз и до стерлинг.
Ова е веќе чекор напред, штом не’ жалиш :D

За Стерлинг, да му пренесам нешто или ќе му пренесеш кога ќе ве пуни на ОТ? :Д

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Ова е веќе чекор напред, штом не’ жалиш :D