Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.874
Поени од реакции
7.111
Jamie Carragher's Premier League Team of the Season:

De Gea, Ivanovic, Terry, Koscielny, Azpilicueta, Alexis, Fabregas, Matic, Hazard, Kane, Aguero

Gary Neville's Premier League Team of the Season:

De Gea, Ivanovic, Terry, Cahill, Azpilicueta, Alexis, Fabregas, Matic, Hazard, Diego Costa, Aguero

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.805
Поени од реакции
44.117
Стерлинг ќе бега најверојатно. Мене најискрено ептен ме интересира кој ќе го собере. Дали ќе тргнат по него некој од Сити и Челзи (па оти да не и Арсенал или Јунајтед) или ќе бега некаде на страна.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Колкава глупост на Цеск, веројатно ќе ги пропушти првите 2 меча од наредната сезона, пошто директен црвен картон значи 3 натпревари не играње. Или пак ќе пропушти 1, незнам дали суспензијата ќе важи и за Комјунити Шилд.[DOUBLEPOST=1431988829][/DOUBLEPOST]
Стерлинг ќе бега најверојатно. Мене најискрено ептен ме интересира кој ќе го собере. Дали ќе тргнат по него некој од Сити и Челзи (па оти да не и Арсенал или Јунајтед) или ќе бега некаде на страна.
Многу веројатно ќе го бараат некој екипи од Англија, типувам на Сити. Прво заради правилото со домашни играчи, второ Стерлинг во моментов не е ни 50% спремен да игра во Барса, Реал или Баерн.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.374
Поени од реакции
5.580
Колкава глупост на Цеск, веројатно ќе ги пропушти првите 2 меча од наредната сезона, пошто директен црвен картон значи 3 натпревари не играње. Или пак ќе пропушти 1, незнам дали суспензијата ќе важи и за Комјунити Шилд.[DOUBLEPOST=1431988829][/DOUBLEPOST]

Многу веројатно ќе го бараат некој екипи од Англија, типувам на Сити. Прво заради правилото со домашни играчи, второ Стерлинг во моментов не е ни 50% спремен да игра во Барса, Реал или Баерн.
Ја мислам суспензија важи за сите натпреварувања на ФА.
Иначе гледам као не било важно кој е 2,3 или 4 па нели од оваа година правило е кое место си у лига тој шешир за ЛШ наредна.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Па според тоа колку сакаат Англичаните да бегат од својата земја,можам да кажам дека сигурно Стерлинг би останал во Англија.Едино во Арсенал или Сити може да оди.Може и Челзи да се вклучи во битката,но колку реално им е потребен и го сака Мурињо тоа е друга приказна.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.423
Поени од реакции
43.234
пеле од саутемптон е више пикиран како замена за стерлинг, а може и менаџерот да им го лапнеме

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.374
Поени од реакции
5.580
И која е сличноста на Пеле и Стерлинг??

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
И која е сличноста на Пеле и Стерлинг??
Ja не го сфатиф мислењето озбилно...

Ако планираат Пеле да го носат и да го спојуваат со Балотели+Ламберт тогаш треба да ги запалат таму на некој плоштад.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.805
Поени од реакции
44.117
Ја мислам суспензија важи за сите натпреварувања на ФА.
Иначе гледам као не било важно кој е 2,3 или 4 па нели од оваа година правило е кое место си у лига тој шешир за ЛШ наредна.
Mислам оти само шампионите се во прв шешир (од најдобропласираните 7 земји + бранителот на титулата), а другите екипи се распоредуваат според УЕФА коефициентите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom