Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
6 милиони и платата од 250,000 неделно. Али ипак подобро е од 60 милиони платени и 250,000 плата. Платниот список на Манчестер Јунајтед со Фалкао го оптовари буџетот за 3% некаде, за овој клуб тоа беше исплатлив ризик, сеа што е Манчестер крив што си работеше маркетинг на време :D

А Ангел иако имаше лоша сезона покажа што знае на моменти и асистираше битни голови, да почекаме следната сезона како ќе се покаже. И сам кажа дека тежок бил преминот према физички посилен фудбал.

Мислев повеќе е. Ок тогаш, не е толку лошо. Мислам флоп е, али можело и полошо :D

А за Ангелчо не коментирам. Истото го снајде Озил лани, Коста годинава па и Санчез до одреден степен. Един што преминал од Шпанско во Англиско и прилично лесно се прилагоди беше Цеск, и тоа само ради тоа што имаше играно тука. И пак, не беше најсјаен од Јануари навака. Така да, ќе видеме за Ангел до година. :)

Мислев повеќе е. Ок тогаш, не е толку лошо. Мислам флоп е, али можело и полошо :D

А за Ангелчо не коментирам. Истото го снајде Озил лани, Коста годинава па и Санчез до одреден степен. Един што преминал од Шпанско во Англиско и прилично лесно се прилагоди беше Цеск, и тоа само ради тоа што имаше играно тука. И пак, не беше најсјаен од Јануари навака. Така да, ќе видеме за Ангел до година. :)

И Мата во Челзи. Пристигна на 31 ми се чини, на првиот меч предобар. Инаку Санчез беше подобар и од Сеск што е до мене. Арсенал добри 3/4 од сезоната беше на негови плеќи. И Ерера се прилагодува добро годинава иако има уште простор за адаптација.

Замина ДГ во Реал според изјавава на ЛВГ во МОТД
Иво Котевски може вода да ми носи со кратенкиве :D

Јас правам мубает за сезонава,догодина може да биде и најдобар.

Замина ДГ во Реал според изјавава на ЛВГ во МОТД
Иво Котевски може вода да ми носи со кратенкиве :D
Ко демек не се знаеше :) Ако не ова лето, следното, сите знаефме.

А Ангел иако имаше лоша сезона покажа што знае на моменти и асистираше битни голови, да почекаме следната сезона како ќе се покаже. И сам кажа дека тежок бил преминот према физички посилен фудбал.

Во Баерн? :D

Или така кажа затоа што останува во Јунајтед сигурно?[DOUBLEPOST=1431907376][/DOUBLEPOST]
Ќе остане, имаше денес интервју... :)

Ах сега прочитав тоа :cautious:

Во Баерн? :D

Или така кажа затоа што останува во Јунајтед сигурно?
кажа вчера дека останува сигурно и не дошол за една сезона, од телефон сум, не можам да ти пастирам. Плус причина и зошто нема шанса Ед да го пушти е затоа што е заштитно лице на Адидас.

Значи по Азар тргнуваме тогаш :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom