- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Зашто пленумов се залага едни битанги да замени со други?
Истото се прашувам и јас, искрено.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашто пленумов се залага едни битанги да замени со други?
Не им требаше ова, супер почнаа на почетокот, добија поддршка и се, требаше да продолжат со работата на законот, нивниот договор не зависи од тоа кој е на власт.
Ова е веќе смешно.А еве шо вели нашиот СПУКМ
http://www.radiomof.mk/spukm-nie-sme-nezavisni-i-ne-potpagjame-pod-partiski-vlijanija/
Ова е веќе смешно.И сега за време на оваа власт и претходната до 2006, СПУКМ бил еден од инструментите на власта.
Мене не ми е јасно која е поентата да даваат било какво соопштение ако се нелегитимни и со истечен мандат на претседателов Кирил? Или не знаат за ова, па треба некој да им кажеОва е веќе смешно.И сега за време на оваа власт и претходната до 2006, СПУКМ бил еден од инструментите на власта.
Нема да има никад независни цивилни фактори тука. Све ќе биде увек под влијание на една или друга партија.
Доброто е во тоа што го кажаа дека ќе се борат кој и да е на власт.
наместо следење на квалитетот и казнување на учениците, потребно е подобрување ако не се лажам.Со ова сакаме да изградиме механизми за следење на квалитетот на високото образование и механизми, со кои диплома ќе добиваат само оние кои заслужиле и високото образование да не се сфаќа како бизнис, туку како наука. Сакаме испитот да биде двапати за студентот ако не положи по втора година да знае дека не може да продолжи понатаму, да не троши време, ниту пари, истакнал Адеми.
Немам звучна карта за да чујам каде запира говорот. Генерално, не бараат замена на едни со други. Си кажаа дека не се ВМРО, не се СДСМ, туку се тука да корегираат секаква влада и секакви притисоци врз студентите.Зашто пленумов се залага едни битанги да замени со други?
Што да корегираат?Немам звучна карта за да чујам каде запира говорот. Генерално, не бараат замена на едни со други. Си кажаа дека не се ВМРО, не се СДСМ, туку се тука да корегираат секаква влада и секакви притисоци врз студентите.
И верувам во тоа.
Измени во образовниот процес наметнати од моменталната власт.Што да корегираат?