Arrow

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
Гледај трејерот од предходната страна и ќе видиш нешо шо ќе те усреќи :vozbud:
Хаха! Фала.
Знам дека ке биде во спиноф-от.
Ама скептична сум за сериjата.
Уште сега ми е глуп потегот што ги собраа отепаниве ликови од Ароу и ги пикнаа во нова сериjа. Што е ова, Чистилиштето на Данте побогу!
CW не знаат каj тераат.

Што е до мене може и Благица Павловска да ја викнат да биде супер херој, да тепа луѓе со цицките али да прекинат да се враќаат назад у времето ако може!

Хахахаха штом на ова се жалите, не дај Боже да ги читате стриповите - косата ќе ви окапе до средина на стрипот. Во последниот Suicide Squad, Дедшот три пати умре и еднаш го искаса зомби, па на крај пак ''го спаси денот'' и никому ништа :icon_mrgr::icon_mrgr:.

Не ги земајте толку здраво за готово умирачките во ваквите комик бук адаптирани серии, стандард и вообичаена појава е ова. Во сериите пак до некаде се и благи, умерени и не забегуваат до толку како во стриповите .. Таму се' живо и диво пламнува, и после две изданија пак се враќа. :)

Стриповите се добри еден период само ко ќе обработуваат. После го тупат ненормално многу и ептен забегуваат пошто реално и друго не им преостанува.

arrow-suit-49b6b.jpg

not bad

Сега уште за новава сезона да може да речеме not bad и се ќе биде супер.

Flarrow универзумот ќе се прошири со уште еден спин-офф (покрај ЛОТ), но ова ќе биде анимирана серија. Станува збор за Виксен, некни на комик кон објавиле прв тизер. Грото ликови од Флеш и Ероу ќе имаат камеос, а и оригиналните глумци од сериите ќе ги позајмат гласовите. За комплетна слика и претстава, ДЦ препорачува и ова да се прати. :icon_lol::icon_lol:

Серијата ќе почне да се емитува на крајот од идниот месец, на CW Seed (стрим сајтот на CW).
Synopsis:

Originally from Africa, Mari McCabe’s parents were killed by local greed, corruption, and wanton violence. But the orphaned Mari refuses to succumb to the terrors surrounding her.

Inheriting her family’s Tantu Totem, Mari can access the powers of animals – anything from the super-strength of a gorilla to the speed of a cheetah. As Vixen, she fights valiantly to protect the world from threats like those that claimed her family.

ПС - Сиско ЦАР :D

Изгледа јако со неа, али у право се, ептен изгледа како rip off.

Од друга па страна, има граници до каде може шлем да биде шлем, да ја заштити главата, а да се препознае лицето што го носи шлемот преку одреден отворен дел. Кој горе доле, е баш делот каде што се и Магнето и Дигл откриени.

Tough nut to debate.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom