ОБНОВЕНО: По нападот во Гошинце, пукање во Куманово

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
има неколку на форумов, како тој што си го цитирал,ама ич не ни читам што пишуваат, не ни забележувам дека напишале нешто.
А Фринге биполарниот го читаш :D

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.235
Поени од реакции
13.167
како е добиена снимката е малку битно исто како и снимките на заев, тука еве колку и да се праве чопвек наудрен се гледа дека си бара човекот едно евро преку сметка на општината, едно на црвкичето едно на Вицето дирек од менувачница. шо оти малку навивам за власта, не кријам исто како и снимките на заев ги сметам за вистинити и ова е вистинито, кој вика дека го месте, човекот САМ се подава на заев мислам,

инаку се надоврзав на тебе, не ти контрирав[DOUBLEPOST=1431535653][/DOUBLEPOST]инаку малку надвор од темава, ама у контекст оној Б ТРичковски колку јадеше бурек против полицајциве, ич не ми е мака шо му го запалија џипот, исто се надевам и на Најчевска ќе и се деси, јас би бил и порадикален, тој што зборува против својата земја во кој и да е контекст јас би го стрелал и не ми било ич гајле, само така со такви колку и грубо и нечовечки да изгледа
Требало и него да го затворат у џипот,се да му ебам предавничко!

Член од
24 март 2010
Мислења
15.327
Поени од реакции
26.275
како е добиена снимката е малку битно исто како и снимките на заев, тука еве колку и да се праве чопвек наудрен се гледа дека си бара човекот едно евро преку сметка на општината, едно на црвкичето едно на Вицето дирек од менувачница. шо оти малку навивам за власта, не кријам исто како и снимките на заев ги сметам за вистинити и ова е вистинито, кој вика дека го месте, човекот САМ се подава на заев мислам,

инаку се надоврзав на тебе, не ти контрирав[DOUBLEPOST=1431535653][/DOUBLEPOST]инаку малку надвор од темава, ама у контекст оној Б ТРичковски колку јадеше бурек против полицајциве, ич не ми е мака шо му го запалија џипот, исто се надевам и на Најчевска ќе и се деси, јас би бил и порадикален, тој што зборува против својата земја во кој и да е контекст јас би го стрелал и не ми било ич гајле, само така со такви колку и грубо и нечовечки да изгледа
За креирање на јавната перцепција не е битно ни како се набавени, ни дали се вистинити снимките. Битно е кој во што ќе поверува и кој како ќе ја презентира приказната. За судски процес, исклучително битно е како се набавени.

Од Тричковски и Најчевска треба да се направи пример. Јас се надевам дека ќе продолжат во таа насока во која почнаа кон таа група и дека полицијата максимално професионално ќе си ја одработи работата.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
2-3 km na teritorijata na Kosovo..Kako toa ? Granicna policija ima Kosovo ?

Imas napisano seriozni raboti,ama dali e vistina seto ova..:)
Еулекс треба да ја чува ама не ја чува за да може Македонија да се дестабилизира и да има непречен шверц на цигари,дрога и остала роба.

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Еве и Заев излезе на прес во врска со снимката.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
САД доцна синоќа донесла одлука да ги блокира сите сметки и имотот на макеоднските политичари од сите ешалони на власта ,како и на поголем дел на македонски бизнисмени блиски до власта ,а за кој се има сомнение за криминал и корупција.Исто таков предлог дал и Брисел до сите членки на Европската Унија за блокирање на сметки и имот.

Висок дипломат на САД ,за Охридскај ќе потвриди блокирање на имот и на сметки на македонската политичко- бизнис врхушка , но и дека тоа ќе потрае се додека во Македонија не се создаде стабилна политичко економска клима, како и ослободување на правосудните органи од канџите на политичарите.
Аама сум се изнасмеал брееееееееее
Ова прикаска пред спиење да не ти ја раскажувале[DOUBLEPOST=1431537379][/DOUBLEPOST]
Потпретседателот на ДУИ Садула Дураку изјави дека со знаење на лидерот Али Ахмети бил испратен во Косово за да се сретне со Сами Укшини за да ги дознае мотивите за нападот кај Гошинце во април. Според Дураку, Укшини познат како командант Соколи, негирал дека е замешан во тоа. Дураку додаде дека сè уште нема точни информации дали Укшини бил или не бил дел од вооружената група в Куманово.

„Ние не го знаеме мотивот, но тие беа поранешни команданти на ОНА, на 113 бригада. Јас самиот го знам лично Сами Укшини и дел од оние кои не се откриени со имиња, како Красниќи, Малишева. Бевме заедно до 2001 година. Но, вистината е дека нивниот мотив сега, како влегле, тоа не го знаевме. Побаравме и максимално се обидовме, јас и претседателот на ДУИ, Али Ахмети, кој беше командант на ОНА во 2001 година. Нашите напори беа максимални. Соколи и останатите кои ги знаевме, освен Соколи со кого имавме контакти од 2001 година, но не непрекинати. Едно време нашите контакти прекинаа и тие тргнаа по друг пат на делување. Ние се обидовме тие да не влезат во Македонија. Со знаење на лидерот Али Ахмети, отидовме и контактиравме со нив. Ние не криеме бидејќи тие се наши другари. Но, нашите другари не послушаа и не можевме да го разбереме мотивот зошто влегле таму. Иако мене лично Соколи ми рече дека не е во оваа група, а сега излегува дека Сами Укшини е дел од оваа група. Но, ние сè уште немаме точни информации дали е или не е“, вели Садула Дураку, потпретседател на ДУИ.

Од авион се гледа дека косоварите своеволно дејствувале[DOUBLEPOST=1431537617][/DOUBLEPOST]
има неколку на форумов, како тој што си го цитирал,ама ич не ни читам што пишуваат, не ни забележувам дека напишале нешто.
Па што ме цитираш тогаш,прескокни ми го к.........

Последно уредено:
Член од
17 јули 2008
Мислења
436
Поени од реакции
273
Што ако му извадат уште нешто на Заев?

Член од
28 август 2013
Мислења
4.488
Поени од реакции
13.704
Зошто кога ќе чујам 17 мај одма ми текнува на 15 септември? :)
Подебилски народ од овој не постои, затоа никогаш нема да имаме држава, ќе го изгубиме и ова што ни го поклониле...

Kajgana Shop

На врв Bottom