?
..........
Гостин
Koj be дезинформации? жива вистина е тоа!Доста ширите дезинформации
Koj be дезинформации? жива вистина е тоа!Доста ширите дезинформации
А Фринге биполарниот го читашима неколку на форумов, како тој што си го цитирал,ама ич не ни читам што пишуваат, не ни забележувам дека напишале нешто.
Требало и него да го затворат у џипот,се да му ебам предавничко!како е добиена снимката е малку битно исто како и снимките на заев, тука еве колку и да се праве чопвек наудрен се гледа дека си бара човекот едно евро преку сметка на општината, едно на црвкичето едно на Вицето дирек од менувачница. шо оти малку навивам за власта, не кријам исто како и снимките на заев ги сметам за вистинити и ова е вистинито, кој вика дека го месте, човекот САМ се подава на заев мислам,
инаку се надоврзав на тебе, не ти контрирав[DOUBLEPOST=1431535653][/DOUBLEPOST]инаку малку надвор од темава, ама у контекст оној Б ТРичковски колку јадеше бурек против полицајциве, ич не ми е мака шо му го запалија џипот, исто се надевам и на Најчевска ќе и се деси, јас би бил и порадикален, тој што зборува против својата земја во кој и да е контекст јас би го стрелал и не ми било ич гајле, само така со такви колку и грубо и нечовечки да изгледа
За креирање на јавната перцепција не е битно ни како се набавени, ни дали се вистинити снимките. Битно е кој во што ќе поверува и кој како ќе ја презентира приказната. За судски процес, исклучително битно е како се набавени.како е добиена снимката е малку битно исто како и снимките на заев, тука еве колку и да се праве чопвек наудрен се гледа дека си бара човекот едно евро преку сметка на општината, едно на црвкичето едно на Вицето дирек од менувачница. шо оти малку навивам за власта, не кријам исто како и снимките на заев ги сметам за вистинити и ова е вистинито, кој вика дека го месте, човекот САМ се подава на заев мислам,
инаку се надоврзав на тебе, не ти контрирав[DOUBLEPOST=1431535653][/DOUBLEPOST]инаку малку надвор од темава, ама у контекст оној Б ТРичковски колку јадеше бурек против полицајциве, ич не ми е мака шо му го запалија џипот, исто се надевам и на Најчевска ќе и се деси, јас би бил и порадикален, тој што зборува против својата земја во кој и да е контекст јас би го стрелал и не ми било ич гајле, само така со такви колку и грубо и нечовечки да изгледа
Еулекс треба да ја чува ама не ја чува за да може Македонија да се дестабилизира и да има непречен шверц на цигари,дрога и остала роба.2-3 km na teritorijata na Kosovo..Kako toa ? Granicna policija ima Kosovo ?
Imas napisano seriozni raboti,ama dali e vistina seto ova..
Tebe nekoj ti go pere mozokot. Dijasporata mnogu dobro znae shto i kako se sluchuva vo Makedonija,ima pristap do informacii kolku sakash.Шала на страна на дијаспората и е исперен паметот
А ова?Доста ширите дезинформации
Аама сум се изнасмеал брееееееееееСАД доцна синоќа донесла одлука да ги блокира сите сметки и имотот на макеоднските политичари од сите ешалони на власта ,како и на поголем дел на македонски бизнисмени блиски до власта ,а за кој се има сомнение за криминал и корупција.Исто таков предлог дал и Брисел до сите членки на Европската Унија за блокирање на сметки и имот.
Висок дипломат на САД ,за Охридскај ќе потвриди блокирање на имот и на сметки на македонската политичко- бизнис врхушка , но и дека тоа ќе потрае се додека во Македонија не се создаде стабилна политичко економска клима, како и ослободување на правосудните органи од канџите на политичарите.
Потпретседателот на ДУИ Садула Дураку изјави дека со знаење на лидерот Али Ахмети бил испратен во Косово за да се сретне со Сами Укшини за да ги дознае мотивите за нападот кај Гошинце во април. Според Дураку, Укшини познат како командант Соколи, негирал дека е замешан во тоа. Дураку додаде дека сè уште нема точни информации дали Укшини бил или не бил дел од вооружената група в Куманово.
Па што ме цитираш тогаш,прескокни ми го к.........има неколку на форумов, како тој што си го цитирал,ама ич не ни читам што пишуваат, не ни забележувам дека напишале нешто.
а би ти читаш што сум напишал ? изгледа Леандра во право е.Па што ме цитираш тогаш,прескокни ми го к.........
Изгледа ? ))а би ти читаш што сум напишал ? изгледа Леандра во право е.
Ќе го плукаме и него, а ако нема друг избор, ќе го избереме помалото зло.Што ако му извадат уште нешто на Заев?