ОБНОВЕНО: По нападот во Гошинце, пукање во Куманово

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Во најмала рака смешно е да се каже дека од протестот зависи поддршката кон Заев. Тој не доби поддршка поради тоа што е поголем демократ или што сега одеднаш им стана посимпатичен на странците. Едноставно е, кога ќе одлучат дека неговата задача завршила и повеќе не е корисен за агендата која ја одработува, истите оние кои му ја доделија оваа моќ и ќе му ја одземат. Дали тоа што го одработува е вредно од аспект на негов интерес, тоа си одлучува самиот тој.
Уште еден теоретичар на завери беше баш она што недостигаше на темата. Сега е тамам.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.031
Поени од реакции
11.667
Ќе зборував со факти, али заеби. Очигледно сам веруваш во тоа што го зборуваш.
Он не е свесен дека ако Грујо и дружината повеќе не е на власт, отиде курбан „поддршката“ од јавната администрација и другите сектори. Ќе останат на членството и симпатизерите.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850

Не знам шо да речам :) Сега ми се појави на почетна. Уште го разглобувам низ анализа. Ми личи на пим мерка договрена однапред. Од друга страна не смее да излезе истата вака предвреме и се одговара, но кога ќе видиш добивката од ,,малку предвремена вистина" поднатежнува.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Поларизација на народ и кршење и премислување на неопределените. Тоа 100 странски фактори не го носат.
Битушанец ти даде лајк, значи тоа мора да е лоша идеја за СДСМ и Заев. :D

Член од
24 март 2010
Мислења
15.327
Поени од реакции
26.276
Добивме тоа шо ти кажав дека добивме, сеа ти моеш да филозофираш до утре али суштината е дека ја екстерен нема да видам.
Сега пак ретерираш. Пленумот инсистираше дека законот за високо образование е лош, дека решенијата за оценување на професорите и студентите се ужасни. Груевски тврдеше дека единствено заради што протестираат студентите е стравот од екстерно оценување. Пленумот со сета сила објаснуваше дека тоа не е точно.

И денес ти ми продаваш триумфализам со екстерен нема да видам. :D Тоа добивте, во право си.

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Не го цитирајте Битушанец, ќе прекине да лупета, ќе куртулиме сите.
Ајде, разумно малце, разумно.
Kога веќе отиде у Лос Анџелес темата од неговите дневно-политички препуцавања...

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
Kaко за кои? За фузирање на Арачиново со Илинден и Петровец, за припојување на Липково кон Куманово и за префрлање на неколку села населени со Албанци од општина Струга во општина Охрид.
Тоа ли е новата програма на СДС?

Член од
24 март 2010
Мислења
15.327
Поени од реакции
26.276
Битушанец ти даде лајк, значи тоа мора да е лоша идеја за СДСМ и Заев. :D
Јас мислам дека тоа е единствен начин Заев да добие нешто од ситуацијава. Ама ќе мора да почекаме, џабе се натегаме вака.

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
Кои македонски историски личности бе , мадиња да драпаат тие шо ги наместија половина бугарофили на плоштад. Едино вредат спомениците на Гоце Делчев , Питу Гули , Даме Груев (ако го има) и фонтаната на Александар Македонски другото се може комотно во отпад да оди на рециклирање! A народот се приклонува кон ДРПМНЕ и двајцата многу добро знаеме зошто, а тоа е ради што работното место на многумина им зависи од ДРПМНЕовците!
Не се вади сега. Не знам од кога Беровски, Чупоски, Цар Самоил, Св. Кирил и Методиј, Карпош, Ѓорѓи Пулоски и Ченто станале бугарофили.

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
A народот се приклонува кон ДРПМНЕ и двајцата многу добро знаеме зошто, а тоа е ради што работното место на многумина им зависи од ДРПМНЕовците!
Да бе, затоа цела македонска емиграција во странство е за ВМРО.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238

Не знам шо да речам :) Сега ми се појави на почетна. Уште го разглобувам низ анализа. Ми личи на пим мерка договрена однапред. Од друга страна не смее да излезе истата вака предвреме и се одговара, но кога ќе видиш добивката од ,,малку предвремена вистина" поднатежнува.
Интересно е ова, само ја мито не видов.
Плус се глеа дека е исечено на пола на клучен дел.
Има индиции, не викам не.

Kajgana Shop

На врв Bottom