Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Пак глупо изиграв, ама не памтам дека сум сакал Надал освојува помалку од 12,5 да играм, ваљда сум сакал повеќе, што е тука е сеа, нема да умирам :D

На едното ливче последен го чекам Надал освојува помалку од 12,5 гема за 4200, на другото Мареј да не изгуби со повеќе од 5,5 на 1,36 за 3350.
Ако заврши 7-6,6-1 за Надал или 6-7,6-3-,6-1 за Надал, ќе се сликам :D

Aма замисли да заврши 6-3,6-4 или 6-4,-6-4 за Надал или Мареј да победи во 2 сета. :D
Лапај си 8000 :D

Денес со тенисите пак ќе склопам нешто посигурно, али имам неколку синглови на памет

Барса дава повеќе од 3 гола 11,5 коефициент
Хет-трик на утакмицата било кој дава 11 коефициент
Барса победува во двете полувремиња 9,3
Меси од слободен 15

Мерсин - Галатасарај 1-2 вилхил има 30 коефициент вреди на 50-100 денари да се проба :D

Вавринка може да помине прво коло некогаш кога го имам на тикет

Valjda nema Gofin na 1.10 da me zaebe..[DOUBLEPOST=1431444398][/DOUBLEPOST]fala Gofinche, ushte Conga da si vleze i dobro kje e :))

Последно уредено:
Кој тражеше медикал Сафарова или Шмидлова?

Во која кладилница има дека тенисер ќе освои сет, без разлика дали прв или втор сет?

Пола саат буљам у резултати.ком и не можам да си објаснам зошто е 2 квота на Азаренка со Возниацки.

Пола саат буљам у резултати.ком и не можам да си објаснам зошто е 2 квота на Азаренка со Возниацки.

Можеби затоа што Возниацки е добра, а Азаренка денес беше на граница да го предаде мечот?

Можеби затоа што Возниацки е добра, а Азаренка денес беше на граница да го предаде мечот?
Е не ја гледав денес Вика, ако имала некои проблеми ондак ок, ама ако е потполно здрава апсурд е 2 квота на земја против Возниацки на која најслаба подлога и е земјата.

Кербер треба да тепа според мене, а и може сум луд ама мислам дека Бушар конечно ќе ја прекине својата црна серија и ќе тепа против мртвилото Дијаз, бем и ја стомајки на неа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom