Misery
30% off
- Член од
- 3 април 2011
- Мислења
- 1.598
- Поени од реакции
- 2.394
Ти реплицирам само за да го има постов на два пати, кога еден ден ќе имаш луцидна епизода да има поголема шанса да го прочиташ.Eве уште еден/една со објективни и високо морални ставови, чиј свет е црно-бел, и каде тој/таа е БЕЛАТА а сите други се ЦРНИ што не се согласуваат со тие објективни и високо морални ставови (демек).
Шо велиш, ти Зајко не го љубиш, ама јас мора да су’ од вемеро?
Гледај, тоа што си копиљ(ка) па не си упатен(а) во која контација Албанците дигаат два прста, тоа не значи дека аман, гестот бил порака за мир... Гестот за нив означува победа, и ебате - за таков го знам уште од минатиот милениум (кога ти или не си бил(а) роден(а), или си цицал(а) палци - штом ова не го знаеш).
Ама секако те молам повеќе да не ме замараш со вакви ретардирани баналности (кои несомнено ти изгледаат важни во твојот црно-бел свет).
Те оставам поздравен(а) со следнава нумера:
@wicked_1 поздрав и до тебе! (и секако јави за тиквите)
И "да не ме замараш" на јавен форум е идиотски да кажеш, затоа служи форумот, ако не ти чинат туѓи мислења пишувај си сам мејлови и радувај се на твојата интелигенција. А што се однесува на "копиљ" делот, фактот што ти го искористи во тек на дискусија како фактор, и уопште како збор, е показател за твојата реална (не)компетеност.