Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Момци, знам дека сте у тесен период со ЛШ и не ве занима друго ама ми треба помош. Поради тоа што на 29ти месецов навршуваат 30 години од Хејзел, во план ни е да организираме една утакмица меморијално да се каже помеѓу навивачи на Ливерпул и Јувентус. Во Битола веќе се има собрано екипи, па јас да најдам тука во Скопје. Сега, ако може да ми најде некој контакт до некој што ви е одговорен во фан клубот, па да прецизираме.

Исто така, доколку сакате контакти за некој друг град, пишете ми, ќе се потрудам да ви најдам.

ПоздраФ :Д

Момци, знам дека сте у тесен период со ЛШ и не ве занима друго ама ми треба помош. Поради тоа што на 29ти месецов навршуваат 30 години од Хејзел, во план ни е да организираме една утакмица меморијално да се каже помеѓу навивачи на Ливерпул и Јувентус. Во Битола веќе се има собрано екипи, па јас да најдам тука во Скопје. Сега, ако може да ми најде некој контакт до некој што ви е одговорен во фан клубот, па да прецизираме.

Исто така, доколку сакате контакти за некој друг град, пишете ми, ќе се потрудам да ви најдам.

Како бе во БТ има? Кој собра? Нека е аднат мене оти ги секоФ

иначе

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD 32s32 seconds ago
Според последните гласини од Аргентина #Tevez преку телефонски повик го убедил #Dybala да потпише за #Juve.

Како бе во БТ има? Кој собра? Нека е аднат мене оти ги секоФ

иначе

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD 32s32 seconds ago
Според последните гласини од Аргентина #Tevez преку телефонски повик го убедил #Dybala да потпише за #Juve.

Нашиот е Горан, рече дека ги договорил. Распрашај се помеѓу тие што гледате заедно, види.
Ск кој е одговорен да кажам за собиранки?

од скопје сме јас, @Juventus_M @TheWhiteMamba што играме активно, другиве не знам..[DOUBLEPOST=1431382701][/DOUBLEPOST]активно во смисол играме секоја недела преку кајгаџинска фудбалска пресметка...

од скопје сме јас, @Juventus_M @TheWhiteMamba што играме активно, другиве не знам..[DOUBLEPOST=1431382701][/DOUBLEPOST]активно во смисол играме секоја недела преку кајгаџинска фудбалска пресметка...
Не се собирате некаде да гледате фудбал, организирано?

Се собираат, види на фб страната на јувентусмк.ком... очекувам слики од настаните во Битола и Скопје ако се соверете :)

Нашиот е Горан, рече дека ги договорил. Распрашај се помеѓу тие што гледате заедно, види.
Ск кој е одговорен да кажам за собиранки?
Кај нас гледа кој кај ќе стигни поради комплексот ' Еее овие педерите од СК ќе не организират, дај да се поделиме ние, шо ќе ние Јувентусмк итн итн' И искрено сам со другарчиња си гледам настрана 3-4 и рает умот. Зато те прашав

Фала, му пишав на Игор, претседателот :)
а знаеш дека правите навивачи на јуве односно италијаните баш не ги сакаат навивачите на ливерпул ради хејсел? :D нормално тоа не значи дека ние македонските навивачи ве мразиме вас или општо сите навивачи на ливерпул

а знаеш дека правите навивачи на јуве односно италијаните баш не ги сакаат навивачите на ливерпул ради хејсел? :D нормално тоа не значи дека ние македонските навивачи ве мразиме вас или општо сите навивачи на ливерпул

Искрено, немам врска :)
Знам дека на КОП се направи цела сценографија за 25 годишнината мислам дека беше или година две после тоа во чест на загинатите.

amicizia.jpg

Исто имаат и спомен плоча на Енфилд.

[DOUBLEPOST=1431417953][/DOUBLEPOST]Иначе, му пишав уште вчера на тој Игор, па да видиме дали ќе врати...

стварно не знам зашто он не ни е заменик капитен, туку е Киелини.. Ама мислам дека ради тоа што е тивок и мирен и затоа, односно нема лидершип .. Џиџи е такто и сите го почититуваат и има авторитет, Киелини е борец, фајтер, хиена со еден збор, и затоа он е вице-капитен...

Ovaj momak je ceo zivot u jednom dresu a tako malo se o njemu pise.

Otpustio agenta jer ne zeli da agent uzima proviziju Juventusu.Kako kaze, sa Juventusom se dogovara za minut oko svega.:cuc:
11012904_1596869550530104_242307894791828489_n.jpg
Сезонава дефинитивно заслужува да биде во тим на сезоната во Серија А.
Убедливо најконстантниот играч во тимот.

Не ми текнува моментално како ги изигра и натпреварите во ЛШ, ама ако беше на исто ниво како и во лигата, тогаш и таму заслужува да биде во тимот на турнирот.

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD 1m1 minute agoView translation
#Gatusso - На почеток не ми беше јасно што сака #Allegri. Потоа сватив дека е вистински маж.[DOUBLEPOST=1431448163][/DOUBLEPOST]
CEyOd7SUEAAhKlo.jpg:large

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD now
Последните информации од Италија говорот дека трансферот да #Dybala изнесува 28 милиони на 3 рати + 4 милиони бонус.

Последно уредено:
А се спомнуваше дека таа сума на пари целосно ќе му ја исплати во наредните 3 години...

:cuc:
im-fucking-fabulous.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom