Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеш. Нема да кочи за нормално користење кое не подразбира отворени 10 таба, фотошоп и гледање видео.ram=2gb.
(c) i (d) mi se zaedno 160gb.
graficka nvidia geforce 8400gs
procesor intel dual cpu 1,80ghz.
Можам ли вин7,страв ми е да не кочи,(не сум несто по комп).?
Уште подобро Windows 8.1 ќе ти работиram=2gb.
(c) i (d) mi se zaedno 160gb.
graficka nvidia geforce 8400gs
procesor intel dual cpu 1,80ghz.
Можам ли вин7,страв ми е да не кочи,(не сум несто по комп).?
![]()
У последно време ептен ме заебава Mozilla, се појавува вакво црнило на цел екран, program not responding, кочи и тн.
До броузерот е?
Исто и кај мене мозилава нешто се мрднува, додека сум на фејсбук ми се јавуваат емотиконите и ги има на повеќе места, некои се губат некои не. Еве слика
![]()
Мислам дека пред недела дена имаше update а ова сега почна да се појавува.
па добро, глич не мора кај сите да се јавиЈас користам Мозила и никогаш го нема овој проблем.![]()
Ај probaj preku portable mozilla. Izbrisi ja ovaa.Све живо пробав. Од инсталирање на драјвер за графичката, до пуштање во safe mode на мозилава и бришење cache и исто е![]()
А не ми ги ни покажува во коментари или на статуси смајлињата, само како што е на сликата нон стоп е. Ако исклучам hardware acceleration скроз се мрднува се. Само со update ова се решава ваљда[DOUBLEPOST=1431535973][/DOUBLEPOST]почна и да крашнува
![]()
Мозилата е одамна во аут. Новата опера (v15+) e базирана на хромиум и иако нема шанси со старата опера (v12.17) според мене подобра е од хромот.А Opera добар е, ќе ја замени мозилата?