Serie A 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.940
Поени од реакции
8.841
Пошто играч повеќе не е доволно за да се даде гол...

Веројатно некој не сака Лацио да оди во Лига на шампиони.
Ја нејќам бе:D
Btw како што Лотито не сака некој си селски тим како ФК. Капри да игра во Сериа А, така 'некој' сака Лацио да не биде италијански претставник во ЛШ:icon_lol:

Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.842
Поени од реакции
2.108
Има нешто демек ѓубрињана[се знае за кого се мисли], ги пцуеле играчите на Парма бидејќи овие не ги пуштиле да победат, иако веќе испаднале и банкнотирале....

А следново видео е дел од таа расправија.

Ццц...... какви идиоти :pov:

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Ако гледаше знаеш на што се однесува постот.
Хернанес: Салтото беше за Лотито кој после мојот трансфер во Интер рече дека тоа му бил најдобрата зделка, инаку навивачите на Лацио секогаш ќе бидам дел од мене..

вака некако изјави Хернанес после натпреварот...

Добро е малку да прочиташ изјави од играчите, а не само на празно плукаш безвеза...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Ај да видиме овие шупаците дали ќе ги казнат. Може очекуваа Парма на сите да им подарува по 3 бода.

Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.842
Поени од реакции
2.108
Хернанес: Салтото беше за Лотито кој после мојот трансфер во Интер рече дека тоа му бил најдобрата зделка, инаку навивачите на Лацио секогаш ќе бидам дел од мене..

вака некако изјави Хернанес после натпреварот...

Добро е малку да прочиташ изјави од играчите, а не само на празно плукаш безвеза...
Ха ха уште по идиотска изјава. На ова ќе му поверува само мало дете. Искрено ми беше еден од омилените бивши играчи се до вечерва.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.248
Поени од реакции
18.454
Интер се до толку бедни што втор пат во рок од неполн месец против тим со два играчи помалку мака мачат да победат и едвај со еден гол разлика се тресат на крајот :lolzz:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.593
Го гледав мечот со другарче што навива за Лацио и искрено и јас бев за Лацио. Нејќам Интер да игра во куртонското натпреварување наречено ЛЕ, ама за инат ќе играат сеа се да им ебам.
Друго, двата црвени картони беа чисти како солза, немојте да тресете дека биле неправедно досудени.

Им се дивам на играчите на Лацио, изгинаа на терен, мислам дека имаа по 50 километри истрчано по човек. :cuc: Апсолутно не сакам Рома да е пред Лацио, никаква хемија нема меѓу играчите на Рома, се влечат ко црева на теренот, додека играчите на Лацио играат со срце и пред се убаво за око. Андерсон е играчиште, штета што се деси ова со црвените, не можеше скроз да се покаже.

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Поарно Интер да игра ЛЕ, одколку Самп. Се поквалитетен тим каде каде, и треба да се потрудат да стасаат наредна година што по далеку, да се збираат бодови, за да се врати 4 место за ЛШ каде шо припаѓа. А освен Јуве, ЛШ нема адекватен представник за Серие А, не е ни битно кој ќе пројде дали Лацио, Рома, Наполи вака или онака не минат групи, а голема е веројатноста да го папаат по 6,7 гола од јака екипа.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.827
Поени од реакции
17.774
Го гледав мечот со другарче што навива за Лацио и искрено и јас бев за Лацио. Нејќам Интер да игра во куртонското натпреварување наречено ЛЕ, ама за инат ќе играат сеа се да им ебам.
Друго, двата црвени картони беа чисти како солза, немојте да тресете дека биле неправедно досудени.
.
До некни за некои Јуве беше крив дека не се залага во ЛЕ за губењето на поени... Сега ја :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.593
До некни за некои Јуве беше крив дека не се залага во ЛЕ за губењето на поени... Сега ја :D
Брат ако е Интер доволно јак да им се мочам јас на поените и на ЛЕ, ќе си обезбеди сам пласман во ЛШ со тоа што ќе биде прв или втор на табелата, а не да ми се крсти у другите тимови за од следните години пак да си се врати тоа 4то место.

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Циркуси се десија на Парма - Наполи, кај Игуаан јавно плачеше и се расправаше на терен со ограчите на Парма,Донадони во изјава по утакмицата кажа дека и членови на раководстовото го имале истиот став дека 3 бода Наполи на тацна треба да добие.

Штета шо клубот ќе се уназади , а можно е и тотално згаснување, Донадони и екипава шо ми преостана не заслужуваат вакви мизерии.

Лацио некако почнува да попушта, мада и РОма се обрука. Потежок распоред има Лацио, а може и директниот дуел да одлучува за ЛШ.

Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.842
Поени од реакции
2.108
Ај сега вака, читам на порталиве дека голот од слободен требал да се поништи заради офсајд. Малку не ми е јасно зошто, бидејќи и Лацио против Тотино даде гол од слободен во кој тројца играчи беа пред голманот на Торино:confused:
[DOUBLEPOST=1431320577][/DOUBLEPOST]
Ај сега вака, читам на порталиве дека голот од слободен требал да се поништи заради офсајд. Малку не ми е јасно зошто, бидејќи и Лацио против Тотино даде гол од слободен во кој тројца играчи беа пред голманот на Торино:confused:
eдит
Играчите се тргнаа во момент на шутот, додека Медел остана и го маркираше Маркети, значи гол од офсајд за Интер

Последно уредено:
Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Поарно Интер да игра ЛЕ, одколку Самп. Се поквалитетен тим каде каде, и треба да се потрудат да стасаат наредна година што по далеку, да се збираат бодови, за да се врати 4 место за ЛШ каде шо припаѓа. А освен Јуве, ЛШ нема адекватен представник за Серие А, не е ни битно кој ќе пројде дали Лацио, Рома, Наполи вака или онака не минат групи, а голема е веројатноста да го папаат по 6,7 гола од јака екипа.
Ај тогаш Милан нека иде у ЛШ ако мислиш дека нема да папа по 6-7 гола.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.694
Поени од реакции
88.681
Штета шо клубот ќе се уназади , а можно е и тотално згаснување, Донадони и екипава шо ми преостана не заслужуваат вакви мизерии.
Напротив градоначалникот на градот Парма изјави дека наредната сезона Парма ќе игра во Серија Б, и дека ќе најде нов сопственик кој делумно ќе ги прикрие долговите на тимот

C

Castiel

Гостин
Во што се бе поквалитетен тим Интер од сампдорија? башка што Сампдорија повеќе почна да троши од сезонава....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom