krale
iFrit
- Член од
- 30 јули 2011
- Мислења
- 803
- Поени од реакции
- 254
Донеси го ќе смениме камерче.Задната камера ми откажа на ајфон 5, Има спас?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Донеси го ќе смениме камерче.Задната камера ми откажа на ајфон 5, Има спас?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Otide i zvucnikot do prednata kamera, od sabajle se poslabo i poslabo se slusa.Донеси го ќе смениме камерче.
Имам iPhone 4s има проблем со вифито..Кога работи кога не работи...Си свети ама ќе најди некоја мрежа ќе се конектира и по некое време ќе се исклучи и неможи да најди мрежа и ко ќе го исклучам, телефонот се блокира закочва скроз...Чаре?
ако си на вип нормално е да губеш мрежа .. многу често се случува тоа... на т мобиле немам проблем а мрежата секогаш стое на 2 жичкиПочнав да губам мрежа на iPhone 5, порано не ми се случувало тоа но во последните недела - две мн често кога ми ѕвонат им вика дека сум недостапен, што може да биде проблемот?
А телефонот ти е ?telefonot mi stoese vo farmerki me udarija so noga mi se izvitka telefonot i ekranot malku na gornata strana ispadna ekranot,telefonot e izvitkan na gornata strana dali garancija go pokriva ova? Dali moze sam da go sredam so otvaranje dali mozebi baterijata e pomestena?
iphone 5s,znaci go otvoriv i izvadiv se i pak go namestiv kako treba,baterijata i kablite i nisto ne saka da svetne,kje probam kje mu kazam deka go gjeb mi e izvitkan,ne e nogu na gorniot del e izvitkan se poznava i ekranot na gorniot del e izvaden,dokolku ne mozat da go sredat kje te iskontaktiramА телефонот ти е ?
како и да е гаранција не покрива физичко оштетување
Zaklucan e na nekoj operator.@krale mi podarija drug ajfon 5, samo na ovoj nema icloud akaunt, dava moznost da bide kreiran i dodaden istiot, ne e updejtiran ios-ot i koga mu stavam sim karticka mi pisuva "activation required" brikuvan e ili moze da se koristi?
posledno e barem za delovi ce se najde![]()
![]()
Bilo kakvo fizicko ostestuvanje ja ponistuva cela garancija.iphone 5s,znaci go otvoriv i izvadiv se i pak go namestiv kako treba,baterijata i kablite i nisto ne saka da svetne,kje probam kje mu kazam deka go gjeb mi e izvitkan,ne e nogu na gorniot del e izvitkan se poznava i ekranot na gorniot del e izvaden,dokolku ne mozat da go sredat kje te iskontaktiram
ЧеститоТелефонот ми се свитка во фармерки, станува збор за iphone 6. Телефонот уште е под гаранција, купен е од tmobile. Имам слушнато дека со apple care или apple support или како и да е, давале нови телефони на тие што ги пријавуваат(мислам дека треба во istyle да го однесам така?). Дали има вистина во тоа дека даваат нов апарат?
Чисто од љубопитност: во кој џеб го чуваше, преден или заден?Телефонот ми се свитка во фармерки, станува збор за iphone 6. Телефонот уште е под гаранција, купен е од tmobile. Имам слушнато дека со apple care или apple support или како и да е, давале нови телефони на тие што ги пријавуваат(мислам дека треба во istyle да го однесам така?). Дали има вистина во тоа дека даваат нов апарат?