Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

Член од
21 октомври 2013
Мислења
90
Поени од реакции
0
Имам iPhone 4s има проблем со вифито..Кога работи кога не работи...Си свети ама ќе најди некоја мрежа ќе се конектира и по некое време ќе се исклучи и неможи да најди мрежа и ко ќе го исклучам телефонот се блокира закочва скроз...Чаре?

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
@krale mi podarija drug ajfon 5, samo na ovoj nema icloud akaunt, dava moznost da bide kreiran i dodaden istiot, ne e updejtiran ios-ot i koga mu stavam sim karticka mi pisuva "activation required" brikuvan e ili moze da se koristi?

posledno e barem za delovi ce se najde :)

Attachments

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
Почнав да губам мрежа на iPhone 5, порано не ми се случувало тоа но во последните недела - две мн често кога ми ѕвонат им вика дека сум недостапен, што може да биде проблемот?

Член од
21 октомври 2013
Мислења
90
Поени од реакции
0
Имам iPhone 4s има проблем со вифито..Кога работи кога не работи...Си свети ама ќе најди некоја мрежа ќе се конектира и по некое време ќе се исклучи и неможи да најди мрежа и ко ќе го исклучам, телефонот се блокира закочва скроз...Чаре?

Член од
5 февруари 2013
Мислења
444
Поени од реакции
96
Почнав да губам мрежа на iPhone 5, порано не ми се случувало тоа но во последните недела - две мн често кога ми ѕвонат им вика дека сум недостапен, што може да биде проблемот?
ако си на вип нормално е да губеш мрежа .. многу често се случува тоа... на т мобиле немам проблем а мрежата секогаш стое на 2 жички

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
10 февруари 2013
Мислења
240
Поени од реакции
81
telefonot mi stoese vo farmerki me udarija so noga mi se izvitka telefonot i ekranot malku na gornata strana ispadna ekranot,telefonot e izvitkan na gornata strana dali garancija go pokriva ova? Dali moze sam da go sredam so otvaranje dali mozebi baterijata e pomestena?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
telefonot mi stoese vo farmerki me udarija so noga mi se izvitka telefonot i ekranot malku na gornata strana ispadna ekranot,telefonot e izvitkan na gornata strana dali garancija go pokriva ova? Dali moze sam da go sredam so otvaranje dali mozebi baterijata e pomestena?
А телефонот ти е ?
како и да е гаранција не покрива физичко оштетување

Член од
10 февруари 2013
Мислења
240
Поени од реакции
81
А телефонот ти е ?
како и да е гаранција не покрива физичко оштетување
iphone 5s,znaci go otvoriv i izvadiv se i pak go namestiv kako treba,baterijata i kablite i nisto ne saka da svetne,kje probam kje mu kazam deka go gjeb mi e izvitkan,ne e nogu na gorniot del e izvitkan se poznava i ekranot na gorniot del e izvaden,dokolku ne mozat da go sredat kje te iskontaktiram

krale

iFrit
Член од
30 јули 2011
Мислења
803
Поени од реакции
254
@krale mi podarija drug ajfon 5, samo na ovoj nema icloud akaunt, dava moznost da bide kreiran i dodaden istiot, ne e updejtiran ios-ot i koga mu stavam sim karticka mi pisuva "activation required" brikuvan e ili moze da se koristi?

posledno e barem za delovi ce se najde :)
Zaklucan e na nekoj operator.

Donesi sve ke proverime nesto da ti iskombinirame od dvata.

iphone 5s,znaci go otvoriv i izvadiv se i pak go namestiv kako treba,baterijata i kablite i nisto ne saka da svetne,kje probam kje mu kazam deka go gjeb mi e izvitkan,ne e nogu na gorniot del e izvitkan se poznava i ekranot na gorniot del e izvaden,dokolku ne mozat da go sredat kje te iskontaktiram
Bilo kakvo fizicko ostestuvanje ja ponistuva cela garancija.

Член од
4 мај 2014
Мислења
322
Поени од реакции
35
Телефонот се убаво си работе го вадам од полачот го ставам на лаптопот и понекогаш ме зафркава 2-3пати треба да го извадам да го ставам усб то и сеа го ставам 2-3пати го вадам го ставам и гледам ништо не се појавува го зимам тел гледам исклучен и несака ништо да реагира го ставам на полначот стое 15-20мин пак ништо несака да се уклучува ? шо му текна вака да се побрка тотално ништо не реагира????????

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Телефонот ми се свитка во фармерки, станува збор за iphone 6. Телефонот уште е под гаранција, купен е од tmobile. Имам слушнато дека со apple care или apple support или како и да е, давале нови телефони на тие што ги пријавуваат(мислам дека треба во istyle да го однесам така?). Дали има вистина во тоа дека даваат нов апарат?

Keljav

baram zena - test kujna
Член од
8 март 2009
Мислења
1.372
Поени од реакции
310
Телефонот ми се свитка во фармерки, станува збор за iphone 6. Телефонот уште е под гаранција, купен е од tmobile. Имам слушнато дека со apple care или apple support или како и да е, давале нови телефони на тие што ги пријавуваат(мислам дека треба во istyle да го однесам така?). Дали има вистина во тоа дека даваат нов апарат?
Честито :) збогувај се од промена на истиот.

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Чисто од љубопитност: во кој џеб го чуваше, преден или заден?

Kajgana Shop

На врв Bottom