Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво на сите. Имам ајфон 5, го користев се си беше супер се додека не го форматирав. Телефонот е пратен од Швајцарија и кога го форматирав ми побара APPLE ID кој го знам, но пасвордот не, исто така пасвордот не го знам од емаилот, односно безбедносните прашања ги имам заборавено, помош? Благодарам на сите :)

Здраво на сите. Имам ајфон 5, го користев се си беше супер се додека не го форматирав. Телефонот е пратен од Швајцарија и кога го форматирав ми побара APPLE ID кој го знам, но пасвордот не, исто така пасвордот не го знам од емаилот, односно безбедносните прашања ги имам заборавено, помош? Благодарам на сите :)
Си требал да запамтиш лозинката инаку ајфонот ти е бескорисен ,а дали во Apple ID имаш ли секундарен (втор) емајл ??? И пробај преку нив да ресетираш лозинката.

dali nekoj moze da mi kaze dali znae nekoj sigurna strana da go napravam neverlock iphone 5s (samo da im pratam EMEI kod ) ... za da ne gi dadam parite na nekoi fake strani ..

Го изгубив клучот за отворање на сслотот за сим картичката, кај може да се купи?

Здраво дечки. Дали некој знае зошто не можам да го полнам телефонот ( Iphone 3gs ) со екстерна батерија? -на други телефони функционира

Значи вака. Имам iphone 4, во последниот месец ме зајбава нешто. Почна да ми се исклучува скоро секој ден и потоа кога го вклучувам не ми ја чита сим картичката. А кога ми се јавуват во мегувреме покажува кај тој што ми се јавува дека ми звони телефонот.
Потоа го апдејтирав софтверот и околу цела недела немаше проблем, си помислив дека било до тоа но ете денес повторно истото.

Ако некој го имал истиот проблем и знае за што се работи молам да помогне. :)

Колку пари бараат отприлика по мобилариве за замена на ајфон 4с, за некој од поновите модели - 5,5с или 6?

Со последниот апдејт на 4ката, 7.1.2, престана да ми работи предната камера, т.е. кога сакам да променам од задна на предна ми се блокира апликацијата. Некој да имал сличен проблем и како да го решам?

Некој шо разбира повеќе да ми објасни, имам еден чуден проблем на Iphone 4s не сака да се вклучи ВиФи-то т.е неможе да се направи turn-on во подесувањата. Дали е софтверски проблем или нешто посериозно?

Задната камера ми откажа на ајфон 5, Има спас?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Задната камера ми откажа на ајфон 5, Има спас?

пробај прво со рестор, ако не се оправе тогај ке контактираш со крале

Probav se, i ja pritisnav fizicki da propadne malku i pak nisto.

iPhone 4s проблем со вифи, решение?
Не се пушта вифито

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom