Пирсинг

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
Ок фала. Само да прашам дали има врска во кое годишно време ќе го ставам пирсот? Дека една другарка ми рече дека најдобро било во лето ама јас не верувам.

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Дали е потребна потврда од родител ако сакаш да ставиш пирс на уше, како на пример од Да Бич? Јас овдека не вервам дек требит.. ама поубо да си прашам пред да се надевам на нешо па после да ми е криво,..

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.496
Поени од реакции
8.016
I am a bitch напиша:
Ок фала. Само да прашам дали има врска во кое годишно време ќе го ставам пирсот? Дека една другарка ми рече дека најдобро било во лето ама јас не верувам.
Лето е најдобро годишно време за пирс на јазик, бидејки имаш минимална потреба од јадење и плус слодолед имаш у секоја бакалница, така да можеш критичниот период додека јазикот ти се навикнува на пирсот да го поминеш на „сладолед-диета“.
За стомак, не знам какво е чувството кога имаш маичка преку него или кога немаш. Мислам дека Да Бич најдобро ќе го долови тоа чувство.
Една моја другарка има пирс на брадавица и носеше првите недела дена дополнителна лепенка преку брадавицата и не носеше градник за да не и врши притисок.

и :eek:ftopic: ако ме прашуваш мене, најдобро време е кога ќе збереш пари :kez:

Boogie

no pain no game
Член од
4 декември 2005
Мислења
985
Поени од реакции
544
Tonchie напиша:
и :eek:ftopic: ако ме прашуваш мене, најдобро време е кога ќе збереш пари :kez:
И јас потполно се согласувам со ова,но и да дополнам дека времето нема врска со пирсањето ако си спремна да го чуваш и лете и зиме е исто:kajg:

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Би ставиле пирсинг?
Кратко и јасно...да,не или не знам:icon_lol:

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
dooobro malce preterano e ona vtorono ne nikogas odvratno mi e,ali glasav za toa posto nesakam da se busham...ni usite ne mi se dupnati,ne sum po takvi stvari...ubava tetovaza bi mi napravila merak mnogu pojse :)

Член од
21 март 2006
Мислења
7
Поени од реакции
0
Имав пирс на носот ама ми помина филингот и го извадив а иначе мислам дека пирсот е кул работа

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
ne mi trebat takvi raboti...jas sum si bez piercing i tattoo ubav......

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Имав еден пирс на брада и многу си го сакав,ама морав да го извадам...деновиве пак ќе се пирсам на брада и плус на папок

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
на брада: )))))))))))

Член од
26 ноември 2005
Мислења
41
Поени од реакции
0
hmmmm..pirisng pa jas sum ZA!imam pirs na nosot veke godina dena,a za na drugo mesto nemam zelba.Na nekoe drugo mesto kaj sto mi se sviga pirs za devojce e na stomak,mi izgleda nekako zenstveno,ubavo,slatko....Ali se razbira na nekoja tipka so extra stomace,strukce....:icon_lol: :icon_lol: a pak za masko na jazik:kez:

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Pa ne mislam da stavam ama nemam niso protiv toa :)

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
ja iskreno OBOZAVAM pink na stomahot i vo najskoro vreme sakam da si stavam!Sum za pirsing zatoa sto mislam deka e interesno(samo ako ne se preteruva)....isto obozavam i pirs na jazikot.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.968
Немам ништо против пирсот, ама мислам дека јас лично никогаш не би ставила.

Kajgana Shop

На врв Bottom