tomislayer
Елегантно дебел =)
- Член од
- 18 ноември 2008
- Мислења
- 1.482
- Поени од реакции
- 82
Ако веќе ставам би стаил трајна ама убаво да се размисли шо да се стаи не да се шлапне било шо па да се каам после...
Abe mi prai kjef sea za sea a veruvam deka ke bide taka i u idnina...ne znam zoso ama veruvam be...i ne ja pokrivaj tvojata so trible ke bide prenatrupanoooo ete taka! :salut:88 бејб....таква буква е лош избор...имам јас една на ногата и неможам веќе да ја гледам, ќе ја покријам со некој трајбл деновиве.
затоа и те прашав на профил колку години имаш.Abe mi prai kjef sea za sea a veruvam deka ke bide taka i u idnina...ne znam zoso ama veruvam be...i ne ja pokrivaj tvojata so trible ke bide prenatrupanoooo ete taka! :salut:
Abe na nekolku drugarki ja pokazav i site istoto mi go kazaa so mi e gajleзатоа и те прашав на профил колку години имаш.
барем од моја гледна точка нема потреба од тетовирање имиња или букви од дечковци/девојки и сл. зашто ништо не е трајно.
јас во иднина ќе ги истетовирам имињата од децата ама ие знам дека се трајни љубови.
Која НГ? 2020?И јас планирам да се тетовирам само после нова година
I mojata e takva :baeh:За трајна зошто да не, ама на место кај што гледа само еден човек...