Тетоважа, трајна или привремена?

Тетоважа, трајна или привремена?

• Трајна

Гласови: 224 58,2%
  • Привремена

Гласови: 107 27,8%
  • Никаква, не би ставил/а тетоважа

Гласови: 54 14,0%

• Вкупно гласачи
    385

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Ако веќе ставам би стаил трајна ама убаво да се размисли шо да се стаи не да се шлапне било шо па да се каам после...

Член од
15 декември 2008
Мислења
35
Поени од реакции
0
Eeeee si staviv pred 2-3 nedeli peperutce so bukvichka pod nea ,dolu, na levata strana od stomacheto:) i mn sum srekjnaaaa...goelm merak mi prai, non stop si ja gleam u ogledalo :)So bukvichkata zapochnuva imeto na chovekot koj sho go ljuuubam najmnogu...a i da ne zavrsham so nego na kraj(ne daj boze), toa ke me potsekja na eden najubav del od mojot zivot! ete taka:salut:

Член од
22 ноември 2008
Мислења
45
Поени од реакции
1
Jas bi ve prasal zosto da se tetovirate?
zarem ne ste zadovolni od izgledot koj vi go dal Bog pa sakate da stavite nekoja slika.
Edno ke vi kazam bidete so cisto telo pred Boga.Ako trebalo da imame sliki na teloto,uste od raganje ke gi imame!

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
Е добро па не мора со толку верски муабети,сепак имаме слободна воља,нели?

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.829
88 бејб....таква буква е лош избор...имам јас една на ногата и неможам веќе да ја гледам, ќе ја покријам со некој трајбл деновиве.
Александар, сакаш да кажеш деко со тоа што сме тетовирани правиме тежок грев? Ајде човече биди озбилен малку не се мајтапи.

Член од
15 декември 2008
Мислења
35
Поени од реакции
0
88 бејб....таква буква е лош избор...имам јас една на ногата и неможам веќе да ја гледам, ќе ја покријам со некој трајбл деновиве.
Abe mi prai kjef sea za sea:) a veruvam deka ke bide taka i u idnina...ne znam zoso ama veruvam be...i ne ja pokrivaj tvojata so trible:) ke bide prenatrupanoooo:) ete taka! :salut:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Abe mi prai kjef sea za sea:) a veruvam deka ke bide taka i u idnina...ne znam zoso ama veruvam be...i ne ja pokrivaj tvojata so trible:) ke bide prenatrupanoooo:) ete taka! :salut:
затоа и те прашав на профил колку години имаш.
барем од моја гледна точка нема потреба од тетовирање имиња или букви од дечковци/девојки и сл. зашто ништо не е трајно.
јас во иднина ќе ги истетовирам имињата од децата ама ие знам дека се трајни љубови.

Член од
15 декември 2008
Мислења
35
Поени од реакции
0
затоа и те прашав на профил колку години имаш.
барем од моја гледна точка нема потреба од тетовирање имиња или букви од дечковци/девојки и сл. зашто ништо не е трајно.
јас во иднина ќе ги истетовирам имињата од децата ама ие знам дека се трајни љубови.
Abe na nekolku drugarki ja pokazav i site istoto mi go kazaa:) so mi e gajle:)
inace mn mn mn sakam da si gi istetoviram iminjata na moite decinja :) ZDRAVJE SAMO:)
sea za sea mi se vrti u glava na zglobot na rakata da gi napisam iminjata na brat mi i sestra mi:).....ama ne znam be, mn iscrtana kje sum i epten so necisto telo pred Boga ko so kaza druzeto nekolku reda nad mene:) zdravje be:) ajt :salut:

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
И јас планирам да се тетовирам само после нова година :icon_lol:

jeeeee8

Like dreams
Член од
28 ноември 2008
Мислења
647
Поени од реакции
16
Трајна ќе ставам само незнам кога ми треба jaka волја и храброс:) да соберам и ќе биде, а инаку сакам малце подоле од вратот - dragonfly - вилинско коњче:)

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Би ставила привремена, кај глуждот на десната нога :)
За трајна зошто да не, ама на место кај што гледа само еден човек... :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom