Кајгана собиранка + хуманитарка во БАР ОН - 15.05.2015 (петок) во 21 часот!

• Креатор на темата Креатор на темата Peja989
  • Време на започнување Време на започнување
Заработувачката на локалот од пијачки ќе оди во добротворни цели или пак Боно Вокс стратегија ќе биде? :D

Освен @Red John он не го ставаше кусурот, пошто педерот не плаќаше пијачки. Него само го частеа.
Носле.

Место вие да пијате повеќе за да не ви изгледам толку грд, зеле мене ме частат. Ти ебам. И не ми вадете муабети за кесата, по 3 пати им земав на другите.

Полагам на 16ти -.- А и' се радував на собиранкава -.-

Имам некои работи али сум од тетово. Ќе оди некој натаму да пратам по него. Барем играчки имам еден куп, а и облека имам и некои работи. Имам машли деца 3 години и 1 и пол година. Таман ќе биде за малото само да се најде како да ги пратам.

Имам некои работи али сум од тетово. Ќе оди некој натаму да пратам по него. Барем играчки имам еден куп, а и облека имам и некои работи. Имам машли деца 3 години и 1 и пол година. Таман ќе биде за малото само да се најде како да ги пратам.

Не верувам дека ќе има некој во тој правец ама ако најдеш ти некој што оди навака, прати ги, ќе ги пречекаме уште во Ѓорче, таму сме јас @Ilumious @Комита Ултрас

Да се снајдеме некако...

Може и пари. Така после новогодишната собиранка усреќивме едно сиромашно семејство :)

Пофалба голема за сите членови тогаш, кај 90% студенти, па и кусурот од пијачките сите го ставаа во кутијата :cuc:
Мене ме излажаа да ставам пари во цицките на Комита и Џинџер цццц. :mad: Злобни кајганџии еј. :P
Шала на страна, ете и јас да апелирам, кој сака да донира а не сака да се дознае неговиот идентитет, слободно нека прати по некој другар/роднина/ватева, или како што предложи Комита нека даде адреса и некој од форумов ќе се погрижи да ги земе тие работи. Мада, по мене апсолутно непотребно е криење на идентитетот, особено не за вакви хуманитарни работи, ете доста луѓе од тука сме биле на собиранки и не гледам некој незадоволен да си отишол, да не речам неовоштен. :angel:

На вондредниот состанок кој се оддржа вечерва на Антивладиното Собрание за Народно Ослободување на Македонија се донесе едногласна одлука:
Лидерите @Peja989 и @Клипче ќе ги испеат

и

Притоа задолжително е да лепите 100ки, кои ќе одат во хуманитарни цели.

Благодариме на разбирањето,
Соросоиди

Никако. Тогаш ќе испадне дека ги поддржувам другите а сакам сите думрат.
Поздраф :*

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom