Џ
ЏинЏер
Гостин
Он ја носеше кутијата сегде со него, не можеш да знаеш дали ставал пари или ваделОсвен @Red John он не го ставаше кусурот, пошто педерот не плаќаше пијачки. Него само го частеа.
Носле.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Он ја носеше кутијата сегде со него, не можеш да знаеш дали ставал пари или ваделОсвен @Red John он не го ставаше кусурот, пошто педерот не плаќаше пијачки. Него само го частеа.
Носле.
Освен @Red John он не го ставаше кусурот, пошто педерот не плаќаше пијачки. Него само го частеа.
Носле.
Полагам на 16ти -.- А и' се радував на собиранкава -.-
ДаВо сабота ?![]()
Имам некои работи али сум од тетово. Ќе оди некој натаму да пратам по него. Барем играчки имам еден куп, а и облека имам и некои работи. Имам машли деца 3 години и 1 и пол година. Таман ќе биде за малото само да се најде како да ги пратам.
Мене ме излажаа да ставам пари во цицките на Комита и Џинџер цццц.Може и пари. Така после новогодишната собиранка усреќивме едно сиромашно семејство
Пофалба голема за сите членови тогаш, кај 90% студенти, па и кусурот од пијачките сите го ставаа во кутијата![]()