Кајгана собиранка + хуманитарка во БАР ОН - 15.05.2015 (петок) во 21 часот!

• Креатор на темата Креатор на темата Peja989
  • Време на започнување Време на започнување
Првпат читам толку детално објаснување за недоаѓање.
Да беа сите постови толку опширни, ќе фучеа сите теми :D

Едно време пишуваа само „не можам“, „се срамам“ или „не ми се доаѓа сам“, па некако наоѓавме решение и ќе преобратувавме. Ама нема гајле @Prestapnik, како што кажа @Комита Ултрас, ако си расположен за донирање, тој ќе помине и ќе ја собере донацијата :)

@Acid
Малку офтопичарев со образложението, но небитно. Он топик, сета надраснатата гардероба од моите деца која не ја имавме дадено по пријатели/роднини веќе и ја однесовме на Зорица, а и донирав некои парични средства. Од кујнските апарати и опрема не ми текнува што имаме за донирање (да ја прашам жена ми ако има нешто вишок), последна чистенка правев пред две-три години кога се преселив во нов стан, па дел од старите работите завршија во викендица, а дел по старокупуевци. Во секој случај имам податоци од Зорица за да можам да ја искотактирам кога ќе има што да однесам.

@ЏинЏер
Претпоставувам дека таа другата е широкогруда особа која сака да ги зеза оние кои мисли дека може да ги зеза, а воедно е љубител на квалитетен секс. Дали сум блиску?

RSwQDI3.gif

Just Кајгана things.

@ЏинЏер
Претпоставувам дека таа другата е широкогруда особа која сака да ги зеза оние кои мисли дека може да ги зеза, а воедно е љубител на квалитетен секс. Дали сум блиску?

И многу пие.

Еве и јас да се пријавам, невестата кукаше како сме имале многу непотребна гардероба па ова е одличен начин да се ослободиме од неа и да помогнеме некому.
Рачунајте на мене.

А пари се даваат на рака таму директно или само облека прифаќате :D ?

А пари се даваат на рака таму директно или само облека прифаќате :D ?
Може и пари. Така после новогодишната собиранка усреќивме едно сиромашно семејство :)

Пофалба голема за сите членови тогаш, кај 90% студенти, па и кусурот од пијачките сите го ставаа во кутијата :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom