Божино
4815162342
Тоа беа трауматични 15 минути во читална.сигурно си учел цел месец![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа беа трауматични 15 минути во читална.сигурно си учел цел месец![]()
Социологија е усно сега? Писмениот не беше тежок, прашања од различна тежина мислам имаше на заокружување, кратки на раскажување по 3,4,5 поени и едно есејско незадолжително од 5 поени, (ако немаш поени од активност,шанса да собереш).Може некој да ми каже на кој начин се одвиваат испитите и каков тип на прашања има по Социологија кај Јасна и Информатика кај Драги?![]()
Па најверојатно усно, а сега даде и некој нов начин, преку дебатирањеСоциологија е усно сега? Писмениот не беше тежок, прашања од различна тежина мислам имаше на заокружување, кратки на раскажување по 3,4,5 поени и едно есејско незадолжително од 5 поени, (ако немаш поени од активност,шанса да собереш).
Кај Драг4е не знам сеуште не сум стигнала до испитама викаат лесен бил и сам си кажува ако положиш колоквиум на испит гајле немаш. Повеќе се од општа култура прашањата
Прашање за новиот систем за компјутерското полагање со 20прашања,тие 20прашања се од цела книга или само од првиот дел од книгата?
Сите различно ми кажуваат,а треба предмет да презапишам.
Фала однапред![]()
Треба да одиш на пракса во фирма/институција/адвокатска канцеларија итн. Многу од луѓето решаваат да земат потпис. Искрено јас отидов 3-4 дена во приватна фирма и толку беше. Ако можеш и имаш конекции, убаво искуство ќе ти биде да одиш во суд, обвинителство или пак во адвокатска канцеларија (али кај ќе гледаш случаи од праксата, а не да вариш кафе и купуваш јадење). Тоа е као демек потребно за да запишеш семестар, мада мене не ми го бараа кога запишував втора.Ај да прашам, дали е задолжително тоа некое си волонтирање?
Имено колега мој чул-начул дека за време на одморот сме требале да волонтираме некаде, со претходно добиена потврда од факс, иначе нема да сме можеле да запишеме трети семестар?
Малку повеќе инфо за ова има некој?
Не сум правен смер, политички сум. Да идам во Влада?Треба да одиш на пракса во фирма/институција/адвокатска канцеларија итн. Многу од луѓето решаваат да земат потпис. Искрено јас отидов 3-4 дена во приватна фирма и толку беше. Ако можеш и имаш конекции, убаво искуство ќе ти биде да одиш во суд, обвинителство или пак во адвокатска канцеларија (али кај ќе гледаш случаи од праксата, а не да вариш кафе и купуваш јадење). Тоа е као демек потребно за да запишеш семестар, мада мене не ми го бараа кога запишував втора.