Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.

Prince

PsyTrance, Musica Psychedelica
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.160
Поени од реакции
2.987
@old_School_mk

Ах бе трансеру, ти требит да знајш како работит полицијата, ќе земам за пример вака - не имаат малтретирано на транс журките на Саем од период 2008, 2009... Тие алфите и валда некои инспектори се најголемите психопати... Барем ти валда имаш видено како ПРВО те тепаат па приведуваат(ова е во ред, ама БЕЗ КРВНИЧКИ ЌОТЕК) за еден Џ или една таблета... Не сме ни ние цвеќе за мирисање ама ако разговараме за насилство, ти ги браниш како никогаш да не удриле безпотреба

А за случајов со протестов, се е јасно веќе, да не ја вергламе 10 пати истата прича

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Ја чуваат фасадата
uploadfromtaptalk1430929280781.jpg

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.628
Поени од реакции
14.531

Се чека моментот кога Курир ќе објават слики од пред влада како тоа не бил успешен уште еден протест организиран од СДСМ.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
....Случај многу помонструозен од Мартин Нешковски кој нема никаква политичка или било каква позадина во којашто власта е одговорна..
Ако Бранко се пазареше со ДУИ за не/казнувањето на некој кој тебе ти бутал стап у газот или на некој твој роднина, се прашувам дали според тебе тогаш ќе имаше одговорност кај него? Политичка или било каква?

Баш ради вакви постови на искрените вмровци им се гади од таквите како тебе.
Тука треба да се остави можност да испадне дека не сум те сфатил добро.
Нејасно е на што мислиш во болдот: - дали на случајот амнестија на воените злосторници или на случајот на убиство на детето?[DOUBLEPOST=1430929481][/DOUBLEPOST]
И на времето, сосема по закон и легално , турски аскер, бугарски полицајци, српски жандари ЈНА милиционери “бранеа и обезбедуваа простори“ тепаа апсеа и спречуваа. Се по закони и устави.
Денес се споменуваат и памтат како злосторници и неприатели на народот.
Треба малце и со своја глава чоек да помисли пред да следи како робот партиски наредби
there
fixed

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.965
Поени од реакции
25.549
Ти па една жива што си шо да ти расправам. :pos: Не си можела тука да се избориш па си морала 3000 км западно ваљда , и сеа лечиш комплекси со ситење и со желба за нестабилност во државата во која си попушила курац.
Не, баш фино ми беше во Мк и тоа без да бацувам туѓ газ, за разлика од тебе...

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
На некои луѓе им се толку тунелизирани мислите и сфаќањата што некои муабети со нив едноставно немаат смисла. Нема смисла да зборуваш за политика со човек кој сеуште верува дека Груевски е синот божји. Уствари кога подобро ќе размислам не им се канализирани само мислите и сфаќањата, целиот живот им е таков. Никогаш нема да излезат од својата комфорна зона, зона од отпадници од општсетвото кои меѓусебно се тешат еден со друг дека се подобри од сите останати. А тие олош невиден досега на земјава.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Нема смисла да зборуваш за политика со човек кој сеуште верува дека Груевски е синот божји.
Грујо е син божји!
али не омилен син, туку оној проблематичен, непослушен, бељаџија за кој најчесто родителите велат “Јас те родив - јас ќе те убијам“

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866

Превземена од фб.
Абе овој Вил Ферел е?

Немојте Вил ферел да ми го гаѓате со јајца, ќе ви ја скршам глаата!
А ако ве удри не му враќајте.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
Во ред е, хулиганите заслужуваат смрт.
Ма дај, тие беа 10 души, го апсеа ликот а девојката од страна викаше и малце се турна... па ајде валда не требеша да ја фатат и да ја легнат на земја?Или можда и таа заслужи 10 пендреци во глава?
Не, доволно ќе беше да ја уапсат. Но бидејќи знаат дека после уште толку ќе се крева хистерија "уааа апсат девојки" од некои слични на тебе што девојките не ги сметаат за луѓе па се решиле да не и' направат ништо.

Припадник на полиција со голи раце на должност убил дете пред 4 години
И сега лежи 14 години затвор заради тоа.

@old_School_mk

Ах бе трансеру, ти требит да знајш како работит полицијата, ќе земам за пример вака - не имаат малтретирано на транс журките на Саем од период 2008, 2009... Тие алфите и валда некои инспектори се најголемите психопати... Барем ти валда имаш видено како ПРВО те тепаат па приведуваат(ова е во ред, ама БЕЗ КРВНИЧКИ ЌОТЕК) за еден Џ или една таблета... Не сме ни ние цвеќе за мирисање ама ако разговараме за насилство, ти ги браниш како никогаш да не удриле безпотреба

А за случајов со протестов, се е јасно веќе, да не ја вергламе 10 пати истата прича
Никогаш не сум бил уапсен, никогаш не сум бил ни удрен од полиција. Не сум бил тресен (еве да речеме затоа што изгледам пристојно), но и без тоа - не сум носел дрога во мене за да им дадам повод да ме тепаат.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Жити се, носење дрога е доволна причина да те тепаат?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
И сега лежи 14 години затвор заради тоа.
Па и Соња од ТАТ одлежа затвор - значи ли тоа дека ТАТ повеќе не треба да се споменува ниту било кој друг да се доведува во врска со тој случај?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Никогаш не сум бил уапсен, никогаш не сум бил ни удрен од полиција. Не сум бил тресен (еве да речеме затоа што изгледам пристојно), но и без тоа - не сум носел дрога во мене за да им дадам повод да ме тепаат.
Носење дрога во себе не е повод за да те тресат. Специјалната единица Алфи, која најчесто тресе нема доволен АјКју за да размислува така, туку те етикетира и те тресе по изглед. Ако имаш суканици, скинати тричетверти и си неколку денови неизбањат, ондак си наркос и имаш дрога.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Жити се, носење дрога е доволна причина да те тепаат?
па како што слушнавме од муабетите на врвните луѓе од државата, џанак ти е нешто како лебарка, пониско и од улично куче.
Секој што носи дрога у себе може да е џанак, па сеа ти види.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom