Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

• Креатор на темата Креатор на темата Zaphod Beeblebrox
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И тој најповторуван цитат е лажен. Ако тоа не го увиде не знам.
Поише ко заебанција го кажав али ок.

Него денес Гоца во нејзината прес-конференција не го кажа зборот „лепени“. Или можда ми промакнало тоа.

Него денес Гоца во нејзината прес-конференција не го кажа зборот „лепени“. Или можда ми промакнало тоа.
и прелепувани.

Тоа што мене крив кур не ме викна пред влада, нит опозиција нит сорос нит никој.
И сеа шо праиме?
Знаеш која корист ја имав ја денес од сиот протест?
Никаква. Чак и скурцав 120 денари на пакет вода, да се има за тие шо ги мрзи до продавница да идат.
Проблемот е што се гомнариш другар. Се приклучуваш на гомнарскиот систем на партизација. Се гомнариш зошто некаква си партија ги држи снимките, кои содржат компромитирачки докази. Е сеа ти тука не се прашуваш повеќе шо има на снимките и дали тоа што е на снимките докажува едно свирепо и кретенско водење на држава, него на тоа дека он дозирано ги давал.
Па нормално, кога он има корист од тоа. Може да извлече политички поени.
Ама демонстрантите немаат никаква корист од тоа. Нас не ни зависи нит опстанок, нит леб, нит плата од тоа.
Не има куп без никаква книшка што трошиме плуќи.
Ама доека коваш задњи теории, некој мора да води некаква битка која има бар мала шанса да биде извојувана до крај.
Тебе не ама на други да. Тие први што дојдоа што ја направија атмосферата - мергилен шпонот, ирена цветкович лезбејката и стотина други дежурни протестанти. После кога ќе тргне лавината оди објаснувај се кој прв почна.[DOUBLEPOST=1430867182][/DOUBLEPOST]

А бе Гоца може да зборува што сака она за помалце од една година ќе биде минато. А иначе ти го кажа како заебанција ама на протестот стоеа пароли такви.

Тебе не ама на други да. Тие први што дојдоа што ја направија атмосферата - мергилен шпонот, ирена цветкович лезбејката и стотина други дежурни протестанти. После кога ќе тргне лавината оди објаснувај се кој прв почна.
Фино, нека си бркаат нивни интереси.
Ама објасни ми, какво друго водење на битка ти доаѓа на памет покрај протести, биле тие и „насилни“ ?
Медиумско ?
Институционално?

Не не, не пушам ја туѓи курови, одамна сум на ОК позиција,обично мене ми го пушат.
Инаку сам дојдов до ова кај што сум сега. Не искршив ни еден излог и ни денар не земав од гомното СОРОС.

Нит сум искршил излог, нит сум земал пари од сорос и есдеес, да им го набијам у уста проклета. Исто така и на вемеро да им го набијам у уста.

Ама објасни ми, какво друго водење на битка ти доаѓа на памет покрај протести, биле тие и „насилни“ ?
Медиумско ?
Институционално?
Да и партиско (нова партија).

Медиумско ?
Институционално?

Судска бе. Со "правна разрешница."
Во главна улога ќе бидат госпожа "Ејј, фала директоре, ќе частам како нема да частам" и госпожа "Фала ви директоре, цел живот ќе ви бидам должна."

:pos::pos::pos:

Иначе Брклата била у Влада изгледа пошто имаше седница на Влада (али не сум сигурен за ова).

Дали е монтажа од овие реплики сега што ги пишувам ако прикажеш три наместо 10? И патем да не ги прикажеш твоите реплики?

Ти си човече за Демир Хисар. Ти дефинитивно треба да се лечиш. Монтиран си до немај каде, опиен од 1000-ката денес што ти ја пуштија на сметка за бензинче да лепиш плакати...
Монтираната дискусија со тебе ја завршувам тука.

Патем, сте чуле вие за прекумерна употреба на сила? И не ми споредувајте Америки, Лондони или кај и да е. Ме заболе. Живееме во Македонија.
Баш заради тоа дека во Македонија живееме и за Украина и за Русија и за Америка ке се интересираш затоа што свашта може да ти се деси ( и лично и општествено).

Дали се нормални овие??? ДПМНЕ народ ќе испоубијат само да останат на власт, а СДСМ ќе ги пуштат вака нивните гласачи, да ги тепаат, да јадат ќотек низ цел град. Дали се нормални овие што прават со сопствениот народ?? Дали сте нормални вие што поддржувате оддредени страни?

Да и партиско (нова партија).
Незнам колку живееш во државава, ама една МРТ е владина што не смее никако да се дозволи никаде во светот.
На рака се бројат невладините медиуми.
Судски/институционално се се луѓе кои се ставени таму со книшка и добро го знаеш тоа, колку сакаш негирај.

Нема теорија да се направи нова партија која би просперирала бидејќи мнозинството од гласачите се за ВМРО или СДСМ.
Стојанче кога се обиде, го убија медиумски пред да има било каква шанса да опстои.

Сега прочитав дека полицијата влегла во Градската Библиотека Браќа Миладиновци -- имено барале протестанти, ги строеле внатре присутните и паднал ќотек. Би требало да следува апдејт.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom