Поише ко заебанција го кажав али ок.И тој најповторуван цитат е лажен. Ако тоа не го увиде не знам.
Него денес Гоца во нејзината прес-конференција не го кажа зборот „лепени“. Или можда ми промакнало тоа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Поише ко заебанција го кажав али ок.И тој најповторуван цитат е лажен. Ако тоа не го увиде не знам.
и прелепувани.Поише ко заебанција го кажав али ок.
Него денес Гоца во нејзината прес-конференција не го кажа зборот „лепени“. Или можда ми промакнало тоа.
Тебе не ама на други да. Тие први што дојдоа што ја направија атмосферата - мергилен шпонот, ирена цветкович лезбејката и стотина други дежурни протестанти. После кога ќе тргне лавината оди објаснувај се кој прв почна.[DOUBLEPOST=1430867182][/DOUBLEPOST]Тоа што мене крив кур не ме викна пред влада, нит опозиција нит сорос нит никој.
И сеа шо праиме?
Знаеш која корист ја имав ја денес од сиот протест?
Никаква. Чак и скурцав 120 денари на пакет вода, да се има за тие шо ги мрзи до продавница да идат.
Проблемот е што се гомнариш другар. Се приклучуваш на гомнарскиот систем на партизација. Се гомнариш зошто некаква си партија ги држи снимките, кои содржат компромитирачки докази. Е сеа ти тука не се прашуваш повеќе шо има на снимките и дали тоа што е на снимките докажува едно свирепо и кретенско водење на држава, него на тоа дека он дозирано ги давал.
Па нормално, кога он има корист од тоа. Може да извлече политички поени.
Ама демонстрантите немаат никаква корист од тоа. Нас не ни зависи нит опстанок, нит леб, нит плата од тоа.
Не има куп без никаква книшка што трошиме плуќи.
Ама доека коваш задњи теории, некој мора да води некаква битка која има бар мала шанса да биде извојувана до крај.
А бе Гоца може да зборува што сака она за помалце од една година ќе биде минато. А иначе ти го кажа како заебанција ама на протестот стоеа пароли такви.Поише ко заебанција го кажав али ок.
Фино, нека си бркаат нивни интереси.Тебе не ама на други да. Тие први што дојдоа што ја направија атмосферата - мергилен шпонот, ирена цветкович лезбејката и стотина други дежурни протестанти. После кога ќе тргне лавината оди објаснувај се кој прв почна.
Не не, не пушам ја туѓи курови, одамна сум на ОК позиција,обично мене ми го пушат.
Инаку сам дојдов до ова кај што сум сега. Не искршив ни еден излог и ни денар не земав од гомното СОРОС.
Да и партиско (нова партија).Фино, нека си бркаат нивни интереси.
Ама објасни ми, какво друго водење на битка ти доаѓа на памет покрај протести, биле тие и „насилни“ ?
Медиумско ?
Институционално?
Фино, нека си бркаат нивни интереси.
Ама објасни ми, какво друго водење на битка ти доаѓа на памет покрај протести, биле тие и „насилни“ ?
Медиумско ?
Институционално?
Дали е монтажа од овие реплики сега што ги пишувам ако прикажеш три наместо 10? И патем да не ги прикажеш твоите реплики?
Баш заради тоа дека во Македонија живееме и за Украина и за Русија и за Америка ке се интересираш затоа што свашта може да ти се деси ( и лично и општествено).Патем, сте чуле вие за прекумерна употреба на сила? И не ми споредувајте Америки, Лондони или кај и да е. Ме заболе. Живееме во Македонија.
Незнам колку живееш во државава, ама една МРТ е владина што не смее никако да се дозволи никаде во светот.Да и партиско (нова партија).