Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Истиот состав ко денеска ќе биде во среда, гаранирам. Чави ќе влезе во второ.

Ќе бидеме шампиони само ако тепаме се до крај. Немој да мислите дека атлетико ќе ни ја пушти онака, тој филм не го гледаме од мадридските копита :toe:

Ќе бидеме шампиони само ако тепаме се до крај. Немој да мислите дека атлетико ќе ни ја пушти онака, тој филм не го гледаме од мадридските копита :toe:

Еве го Бака за 1-2. Ќе биде интересно до крајот. :) ... И јас мислам дека денеска може да биде пресуден ден за многу работи , особено психолошката предност ако киксне Реал.

Не мора да ни ја дадат Атлетико, еднаш паднаа ќе паднат пак..многу подобра форма имаме сега..

Ќе биде ептен тесно, мене некако многу повеќе ќе ми биде ќеф да освоиме Примера одколку Лига Шампиони. Како и да е барем сами ќе си ја решаваме судбината

Atletico pojse go mrzat Neymar nego Real taka da... :D

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Да не се залажуваме дека можеме да конкурираме за титула во било која категорија со Монтоја како стандарден десен бек.

Изгледа сепак ќе останува Алвес.

Алвес останува,деновиве ќе ги објават и деталите..што се однесува до мене, ме купи со последните неколку натпревари..многу добро изигра

Дајте бе некоја новост кој смее кој не смее да игра во среда! Мислам дека ние немаме суспендирани играчи така?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom