Најди 6 утакмици 2+ тоа ти прават 3-4 коефициент бапни 2000 илјадарки и свиркај сиЗа утре нешто накај 3 коеф ?
Размисли дали вреди интер да го пишеш на 1.40 ...Fiorentina, Inter, Chelsea, Psg, Porto, Monaco, Vardar, i CSKA za ponedelnik sto mislite poz
Znam deka zabarite se pokvareni ekipi no vise so pobeda ke se kaci vo pogorniot del na tabelata znaci ke se bori za Europa Liga.. Bidejki Samdoria denes izgubi, a Genova igra na gosti kaj Roma.. Deka svarno mn retko gi igram Italijancite..Размисли дали вреди интер да го пишеш на 1.40 ...
Јас Фиорентина не би ја играл во никој случај, едноставно имаат фрлено сè на ЛЕ, а дома се ноншалантни.Fiorentina, Inter, Chelsea, Psg, Porto, Monaco, Vardar, i CSKA za ponedelnik sto mislite poz
не можеш ова да го претпоставиш,со сигурна разлика ако ја оабават одбраната ќе падни и некој гол +..........да се видат тоталите прво,јас не би типувал овде ништо,ќе се најди нешто поопипливо утреЗа утре ALL IN на Хрватска и Шпанија,Црна Гора,Босна,Португалија...
Хрватска изгуби од Норвешка,нов селектор,разнишна самодоверба,бламажа на СП,ќе мора да се вадат пред домашната публика...
Шпанија си е Шпанија,нема тука шо да се размислува....
Црна Гора,Португалија и Босна треба да ги потврдат победите од пред некој ден....
Исто и Франција ќе не убие,со хендикеп,сигурно над 7,8 ќе изгубиме,и нашите знаат дека немаат шанси,па ако не налегнат во прво полувреме сигурно Обрван ќе ги пушти младите...
Е сега и кај петлите е заебано шо се повреди Акамбре,исто и Порте беше чукнат,па и тие можат да си го ладат...
Не ми се верува повеќе од 20 да збрцаме,па и Т2 минус е добар тип..
Ќе видиме утре...
Валенсија 1 Т1 , Порто 2 , Малага 1Х.3000 уплата, дајте некои ваши утакмици што мислите дека се посигурни
Некоја од Италија?Валенсија 1 Т1 , Порто 2 , Малага 1Х.