Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
За утре нешто накај 3 коеф ?

Член од
5 декември 2012
Мислења
48
Поени од реакции
9
Fiorentina, Inter, Chelsea, Psg, Porto, Monaco, Vardar, i CSKA za ponedelnik sto mislite poz :)

Член од
5 декември 2012
Мислења
48
Поени од реакции
9
Размисли дали вреди интер да го пишеш на 1.40 ...
Znam deka zabarite se pokvareni ekipi no vise so pobeda ke se kaci vo pogorniot del na tabelata znaci ke se bori za Europa Liga.. Bidejki Samdoria denes izgubi, a Genova igra na gosti kaj Roma.. Deka svarno mn retko gi igram Italijancite..

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Fiorentina, Inter, Chelsea, Psg, Porto, Monaco, Vardar, i CSKA za ponedelnik sto mislite poz :)
Јас Фиорентина не би ја играл во никој случај, едноставно имаат фрлено сè на ЛЕ, а дома се ноншалантни.
Не мора тоа ништо да значи, али преовладува несигурност кај мене.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
За утре ALL IN на Хрватска и Шпанија,Црна Гора,Босна,Португалија...
Хрватска изгуби од Норвешка,нов селектор,разнишна самодоверба,бламажа на СП,ќе мора да се вадат пред домашната публика...
Шпанија си е Шпанија,нема тука шо да се размислува....
Црна Гора,Португалија и Босна треба да ги потврдат победите од пред некој ден....

Исто и Франција ќе не убие,со хендикеп,сигурно над 7,8 ќе изгубиме,и нашите знаат дека немаат шанси,па ако не налегнат во прво полувреме сигурно Обрван ќе ги пушти младите...
Е сега и кај петлите е заебано шо се повреди Акамбре,исто и Порте беше чукнат,па и тие можат да си го ладат...
Не ми се верува повеќе од 20 да збрцаме,па и Т2 минус е добар тип..
Ќе видиме утре...

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
За утре ALL IN на Хрватска и Шпанија,Црна Гора,Босна,Португалија...
Хрватска изгуби од Норвешка,нов селектор,разнишна самодоверба,бламажа на СП,ќе мора да се вадат пред домашната публика...
Шпанија си е Шпанија,нема тука шо да се размислува....
Црна Гора,Португалија и Босна треба да ги потврдат победите од пред некој ден....

Исто и Франција ќе не убие,со хендикеп,сигурно над 7,8 ќе изгубиме,и нашите знаат дека немаат шанси,па ако не налегнат во прво полувреме сигурно Обрван ќе ги пушти младите...
Е сега и кај петлите е заебано шо се повреди Акамбре,исто и Порте беше чукнат,па и тие можат да си го ладат...
Не ми се верува повеќе од 20 да збрцаме,па и Т2 минус е добар тип..
Ќе видиме утре...
не можеш ова да го претпоставиш,со сигурна разлика ако ја оабават одбраната ќе падни и некој гол +..........да се видат тоталите прво,јас не би типувал овде ништо,ќе се најди нешто поопипливо утре

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Јебо те Манчеста' :mad:

Ван Перси, мамичето предавничко твое, титула повеќе да не видиш :uzi::uzi::uzi:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010