НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Серијава е у стилот немој да ме јебеш бре:vozbud::vozbud::vozbud:

Леле искина Пол. Повреден! :cuc:

Повреден им еба матер, секоја чест ја заслужија серијава Клиперс. Каваи криминално лош на изминатите два натпревари.

Пол со муда до колена браво,е сега се поставува прашањето,дали ова играње повреден нема да му остави последици,и колку може вака уморен Клиперс против Хјустон кој имаа доста време да одмараат.

Една од подобрите серии во прва рунда, во последниве неколку сезони. Сами си се криви Спарси за ова. Нивната грешка стартува уште пред плејофот кога дозволија пораз од Пеликанс во последниот меч од регуларниот дел. Ако го добиеа тој меч овој двобој ќе го гледавме покасно во плејофот.
Како и да е, заслужено Клиперси одат понатаму, секоја чест за Пол, со повреда на задна ложа да одиграш онака, во решавачки меч е стварно за восхит.

Ќе видиме кај Спарси што ќе се случува летово, но да бидам искрен очекувам една мини чистка во прв ред мислам на Ману, бидејќи и тој и Данкан на лето се слободни агенти, па нема да ме чуди ако и двајцата решат да одат во пензија.

aaaaaaaaaaaaaa ке умрам у пм ... како можеше бееееееееее :facepalm::facepalm::mad::mad::notworthy: ми се плаче ми се рика сеааа :( ја прокоцкаа златна шанса прошлата на домашен кога има 10 разилка аххх бееееее:place::place:

Немам коментар човече.. Една од најдобрите серии што сум ги видел и дефинитивно најдобрата 7ма утакмица

Вие постарите ја доживеавте 'The flu game', јас ја доживеав 'Тhe hamstring game' :cuc:

Една од подобрите серии во прва рунда, во последниве неколку сезони. Сами си се криви Спарси за ова. Нивната грешка стартува уште пред плејофот кога дозволија пораз од Пеликанс во последниот меч од регуларниот дел. Ако го добиеа тој меч овој двобој ќе го гледавме покасно во плејофот.
Како и да е, заслужено Клиперси одат понатаму, секоја чест за Пол, со повреда на задна ложа да одиграш онака, во решавачки меч е стварно за восхит.

Ќе видиме кај Спарси што ќе се случува летово, но да бидам искрен очекувам една мини чистка во прв ред мислам на Ману, бидејќи и тој и Данкан на лето се слободни агенти, па нема да ме чуди ако и двајцата решат да одат во пензија.

штета ќе биде ако отидат и двајцата со нив И Грег сигурно ... а тек тогаш завршува франшизата на Спарси :place::place: легендарна генерација .... штета[DOUBLEPOST=1430622149][/DOUBLEPOST]
Прегледај го приврзокот 120374

Голем спортист, и пред се човек, на кој секој треба да му се восхитува. И после ваков пораз, му честиташе буквално на сите играчи на Клиперс, а со Пол имаа и еден дијалог. Помладите треба да се огледуваат на Тими, а не на некој играчи кои го чекаат првиот момент да фрлаат провокации насекаде.

повеќе од обичен играч, плени со својата харизма ... штета ќе биде ако не го глеаме бар уште една сезона... секоја му чест ..еден и едини ....

11173335_10155480397905277_7561171395113083944_n.jpg

Голем спортист, и пред се човек, на кој секој треба да му се восхитува. И после ваков пораз, му честиташе буквално на сите играчи на Клиперс, а со Пол имаа и еден дијалог. Помладите треба да се огледуваат на Тими, а не на некој играчи кои го чекаат првиот момент да фрлаат провокации насекаде.

Голден Стејт-Мемфис 4-1 ( Мајк Конли ако е здрав можи 7 да оди ама тешко ГС да изгуби)
Хјустон-Клиперс-2-4
Кавси-Чикаго 4-2
Атланта-Вашингтон 4-3

5f9dfa42215a91d6561cf39b534ac01b.jpg

Втора рунда и на запад и на исток е :drk:

Атланта 4 - 2 Вашингтон
Кливленд 4 - 3 Чикаго
Голден Стејт 4 - 2 Мемфис
Хјустон 3 - 4 Клиперс

Статус
Затворена за нови мислења.
Back