има дипломирано и магистрирано физика а работел во сите најаки светски банки досега, нејќам да знам искрено што му се мота низ глава секое лето.Он и летово беше![]()
Немој утре и како онај од Барселона, како му беше името сега у Шутка што е. Шала на страна, ѕвер е типот, кога го назначија за главен имаше статија на Гардијан за него, баш тогаш читнав, знам се што ми кажа, ама и интересна фаца имаима дипломирано и магистрирано физика а работел во сите најаки светски банки досега, нејќам да знам искрено што му се мота низ глава секое лето.
Hello thereима дипломирано и магистрирано физика а работел во сите најаки светски банки досега, нејќам да знам искрено што му се мота низ глава секое лето.
Има фаца на научник кој од многу памет забегал со мозокот и сега прави експерименти за уништување на човештвото.Немој утре и како онај од Барселона, како му беше името сега у Шутка што е. Шала на страна, ѕвер е типот, кога го назначија за главен имаше статија на Гардијан за него, баш тогаш читнав, знам се што ми кажа, ама и интересна фаца има![]()
Пеја е, таа со микрофонот@Peja989 ли е овој на гифов?
Не.Има вистина во гласиниве за Ѓундоган во Јунајтед 21м фунти?
За Ѓундоган не сум слушнал, но за Гундоган има вистински шпекулации да заврши во Јунајтед.Има вистина во гласиниве за Ѓундоган во Јунајтед 21м фунти?