Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Не реков дека нема да земам....да не е апла мислам :pusigo:
Ебел не ебел, ебана ќе земеш :D
А таа штом се онадела значи си ја бива момата и нема да е некоја фригидна шо само ќе лежи ко заклана крава и ќе се осеќаш ко да дуп*ш мртовец,. и да имате еднаш годишно секс, некоја без либидо. чим сака секс, ќе сака и со тебе, ако нејкела ќе немала и тебе ќе те одбиела. има секакви жени по сексот и шо не се по сексот

E ајде дее.....И да била искрена....И да сватила сега шо правела претходно...тие како и сите машки симнување звезди филмчиња паметот на седмо небо...дури се можи еб...то пушенката.....и после да ја сака некој искрено....како ке ја сака ?како ке ја бакни кога ке мисли таа си уживала претходно....
Барем да си кажеше искрено дека уствари фамозниот ,,другар" си ти, немаше да јадеш ваков ремет али тоа ти е баце. Тражили сте, гледајте. :) А што се однесува до тоа дали она пушела или не претходно, не е вкусно да дознаеш ДА, али таков муабет не се прави, како што кажа и некој погоре тоа што било некогаш-поминало. Башка шо чим ти веќе си знаел дека имала врска година и пол пред тебе, тогаш можеш и сам да претпоставиш што се дешавало али очигледно си некое детенце со недоволно развиен ум или си апла невин, без разлика на годините, ма да ја би рекол дека сто посто си невин и немаш видено пичка у живот и затоа си затуцан у мозокот, зошто во спортивно кога ќе појдеше од себе и ќе сфатеше дека и ти тоа си го праел, немаше да имаш волку примитивно размислување. Крај краева ако толку ти смета тој факт и секад кога и да ја залапаш помислуваш на пушанацот, а не на тоа колку и се свиѓаш или и значиш, тогаш раскини и бе брат, белким ќе дочекаш некоја невина 6то одделенка :)

Тешко на васс...Бог ви дадол уста за да се храните а не да пушите курци штурци....ви дадол гз за друга намена....зш Девојка само еднаш се кини ? (дека е убо да се дупи со кој сака) :D има овде многу Дечки шо коментираат демек тоа шо пушела се дупела не е ништо за да останатите девојки го прат истото кога дечковците ке посакаат на такво нешто...ги наговорваат за да бидат лесни итн....Зш кога ке им дојди времето за женење не земаат таква девојка туку си бараат некоја прибрана ? зш не земаат некоја шо пушела кизз колку шо и го имаат турано дупено ?.....Исто така има Девојки овде шо го прат тоа...и да... не е убо да си само ти грешна девојка шо имаш примено кизз колку па ке пишуваш ке поттикнуваш и други девојки да го прат тоа...тоа е нормално убо...и одма останатите лесни прелесни цицаат дали цицаат:pusigo:...турај бате :pivo2: си ебало се ....:popce::popce::popce::popce::popce:

Да најдеш девојка што нема дадено оралка , е исто како да бараш дечко што нема задоволено девојка на истиот начин.Кога ќе ти дојдат гости и ти јадат со вилушките и ножевите и ги оставаат своите лиги на нив ти од кога ќе ги испереш пак јадеш со истите.Мала компарација, пошо вие прибраните не се палите на јак дудланац.

Да најдеш девојка што нема дадено оралка , е исто како да бараш дечко што нема задоволено девојка на истиот начин.Кога ќе ти дојдат гости и ти јадат со вилушките и ножевите и ги оставаат своите лиги на нив ти од кога ќе ги испереш пак јадеш со истите.Мала компарација, пошо вие прибраните не се палите на јак дудланац.
Сите не размислуваат замо за пушење.....Гостите сигг бе би јаделе со нешто друго освен со уста....у би ставале храна а не курој или кизз со во уста....

Сите не размислуваат замо за пушење.....Гостите сигг бе би јаделе со нешто друго освен со уста....у би ставале храна а не курој или кизз со во уста....

Ти си природно глуп.Биди ми така, поздрав

Кажи ми дали ти е гадно тоа што си излегол од дупка во која претходно влегол кур.

Ајде доволно беше го изреметивте детето

Тешко на васс...Бог ви дадол уста за да се храните а не да пушите курци штурци....ви дадол гз за друга намена....зш Девојка само еднаш се кини ? (дека е убо да се дупи со кој сака) :D има овде многу Дечки шо коментираат демек тоа шо пушела се дупела не е ништо за да останатите девојки го прат истото кога дечковците ке посакаат на такво нешто...ги наговорваат за да бидат лесни итн....Зш кога ке им дојди времето за женење не земаат таква девојка туку си бараат некоја прибрана ? зш не земаат некоја шо пушела кизз колку шо и го имаат турано дупено ?.....Исто така има Девојки овде шо го прат тоа...и да... не е убо да си само ти грешна девојка шо имаш примено кизз колку па ке пишуваш ке поттикнуваш и други девојки да го прат тоа...тоа е нормално убо...и одма останатите лесни прелесни цицаат дали цицаат:pusigo:...турај бате :pivo2: си ебало се ....:popce::popce::popce::popce::popce:
Kizzz se e u ku.ac pojdeno veke taka da ne mu se zamaraj mnogu!:neetaka:

Дечки имам мал проблем..
Значи има едно девојче онака ја среќавам низ град симпатична ми е а и некако по мој вкус.. Ја додадов на фб ме прифати и све нормално... Проблемов е што немаме заеднички другари па за да не запознаат ова она.. Да и пишам на фб незнам што ќе биди, незнам ни дали ќе ми врати...Во живо нема шанси да и зборнам да се запознаеме..

Некој чаре некакво, совет ?

Дечки имам мал проблем..
Значи има едно девојче онака ја среќавам низ град симпатична ми е а и некако по мој вкус.. Ја додадов на фб ме прифати и све нормално... Проблемов е што немаме заеднички другари па за да не запознаат ова она.. Да и пишам на фб незнам што ќе биди, незнам ни дали ќе ми врати...Во живо нема шанси да и зборнам да се запознаеме..

Некој чаре некакво, совет ?

Стави и лајк на пост од двеиљадаата и напрај си пуканки.Ако не те избрише одма , има шанса да те избрише од кога ќе и пишеш. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom