Предлог за серии и кратки рецензии

Член од
5 април 2012
Мислења
8.149
Поени од реакции
8.944
The Newsroom е серија која вреди да се почне да се гледа. Jeff Daniels е фантастичен во неа. Fargo Ја почнувам сега. Добра ?
Јас ја изгледав Newsroom ама срање е, Фарго е супер.

Инаку јас ја почнав германската Generation War, мини серија од 3 епизоди. Феноменална е!

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
Јас ја изгледав Newsroom ама срање е
Те молам елаборирај.
Во спротивно, напушти.
Newsroom е прејака и Џеф Даниелс и Емили Мортимир си ја извршија работата најпрофесионално што може.
Серијата имаше многу јаки и длабоки моменти и во голем дел одлична смисла за хумор. Ни покажа многу работи коишто верувам навистина се случуваат по телевизиите.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.149
Поени од реакции
8.944
Те молам елаборирај.
Во спротивно, напушти.
Newsroom е прејака и Џеф Даниелс и Емили Мортимир си ја извршија работата најпрофесионално што може.
Серијата имаше многу јаки и длабоки моменти и во голем дел одлична смисла за хумор. Ни покажа многу работи коишто верувам навистина се случуваат по телевизиите.
Серијата имаше прекрасни дијалози, Џеф беше одличен а што да се каже за легендата Џејн Фонда :cuc:. Многу лошо ја движеа приказната, секое финале беше лошо и секое наредно беше полошо од претходното. Јас ја изгледав само затоа што некои од ликовите (поединечно) ми беа одлични како и делови од приказната, во целина серијата потфрли ептен

Член од
10 јануари 2015
Мислења
225
Поени од реакции
104
Нешто како 24, Prison Break да предложите? Ако е по можност да биде завршена зошто мразам да сум во исчекување на нови епизоди.

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
Не можев никаде да ја најдам серијата а и темата за имињата на сериите па мислев да пишам тука , серија ја даваа заедно со Smallvile за дечко(значи маж од 2-30 години) нешто како направен сајборг и има супер вид,сила и се друго но го изгубил памтењето и не се секава на никој и ништо....пробувам да ја најдам да ги симнам сите сезони но сум го заборавил името и ако може некој да ми помогне да ме асоцира , и се извинувам ако несмеев овде да прашам ?

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.706
Поени од реакции
11.524
Не можев никаде да ја најдам серијата а и темата за имињата на сериите па мислев да пишам тука , серија ја даваа заедно со Smallvile за дечко(значи маж од 2-30 години) нешто како направен сајборг и има супер вид,сила и се друго но го изгубил памтењето и не се секава на никој и ништо....пробувам да ја најдам да ги симнам сите сезони но сум го заборавил името и ако може некој да ми помогне да ме асоцира , и се извинувам ако несмеев овде да прашам ?
John Doe?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
http://en.wikipedia.org/wiki/Jake_2.0

The series revolves around a computer expert, Jake Foley, who works for the U.S. government's National Security Agency (NSA) and was accidentally infected by nanobots which give him superhuman powers.[2] He is able to control technology with his brain, making him "the ultimate human upgrade" according to the show's introduction.

Оваа? Бар според опишаното од твоја, како и до страна на википедија, како да се работи за истата серија.

OmarSpears

Stelar
Член од
11 декември 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
3.314
Once Upon a Time - за сите кои сакаат fairy tale drama серијал
Revenge - psychological thriller
Agents of S.H.I.E.L.D. - базирана на Marvel Comics
Supernatural - fantasy horror сериајл
Arrow - базирана на DC Comics
Mom - со Синди од Scary movie
Grey's Anatomy - medical drama
Grimm - инспирирана од сказните и бајките на браќата Grimm
Saving hope - канадска medical drama
American Horror Story - horror (ма да веќе не ја препорачувам ради тоа што Лејди Гага ја ангажираа на местото од Jessica Lange)
The Walking Dead - horror, apocalyptic, ако сакате зомбиња, повелете

Член од
17 јануари 2012
Мислења
534
Поени од реакции
1.359
Once Upon a Time - за сите кои сакаат fairy tale drama серијал
Revenge - psychological thriller
Agents of S.H.I.E.L.D. - базирана на Marvel Comics
Supernatural - fantasy horror сериајл
Arrow - базирана на DC Comics
Mom - со Синди од Scary movie
Grey's Anatomy - medical drama
Grimm - инспирирана од сказните и бајките на браќата Grimm
Saving hope - канадска medical drama
American Horror Story - horror (ма да веќе не ја препорачувам ради тоа што Лејди Гага ја ангажираа на местото од Jessica Lange)
The Walking Dead - horror, apocalyptic, ако сакате зомбиња, повелете
Би те поправила кај Revenge = шпанска серија :D

Kajgana Shop

На врв Bottom