Предлог за серии и кратки рецензии

• Креатор на темата Креатор на темата Акаша
  • Време на започнување Време на започнување
The Newsroom е серија која вреди да се почне да се гледа. Jeff Daniels е фантастичен во неа. Fargo Ја почнувам сега. Добра ?
Јас ја изгледав Newsroom ама срање е, Фарго е супер.

Инаку јас ја почнав германската Generation War, мини серија од 3 епизоди. Феноменална е!

Јас ја изгледав Newsroom ама срање е
Те молам елаборирај.
Во спротивно, напушти.
Newsroom е прејака и Џеф Даниелс и Емили Мортимир си ја извршија работата најпрофесионално што може.
Серијата имаше многу јаки и длабоки моменти и во голем дел одлична смисла за хумор. Ни покажа многу работи коишто верувам навистина се случуваат по телевизиите.

Те молам елаборирај.
Во спротивно, напушти.
Newsroom е прејака и Џеф Даниелс и Емили Мортимир си ја извршија работата најпрофесионално што може.
Серијата имаше многу јаки и длабоки моменти и во голем дел одлична смисла за хумор. Ни покажа многу работи коишто верувам навистина се случуваат по телевизиите.
Серијата имаше прекрасни дијалози, Џеф беше одличен а што да се каже за легендата Џејн Фонда :cuc:. Многу лошо ја движеа приказната, секое финале беше лошо и секое наредно беше полошо од претходното. Јас ја изгледав само затоа што некои од ликовите (поединечно) ми беа одлични како и делови од приказната, во целина серијата потфрли ептен

Нешто како 24, Prison Break да предложите? Ако е по можност да биде завршена зошто мразам да сум во исчекување на нови епизоди.

Не можев никаде да ја најдам серијата а и темата за имињата на сериите па мислев да пишам тука , серија ја даваа заедно со Smallvile за дечко(значи маж од 2-30 години) нешто како направен сајборг и има супер вид,сила и се друго но го изгубил памтењето и не се секава на никој и ништо....пробувам да ја најдам да ги симнам сите сезони но сум го заборавил името и ако може некој да ми помогне да ме асоцира , и се извинувам ако несмеев овде да прашам ?

Не можев никаде да ја најдам серијата а и темата за имињата на сериите па мислев да пишам тука , серија ја даваа заедно со Smallvile за дечко(значи маж од 2-30 години) нешто како направен сајборг и има супер вид,сила и се друго но го изгубил памтењето и не се секава на никој и ништо....пробувам да ја најдам да ги симнам сите сезони но сум го заборавил името и ако може некој да ми помогне да ме асоцира , и се извинувам ако несмеев овде да прашам ?
John Doe?

http://en.wikipedia.org/wiki/Jake_2.0

The series revolves around a computer expert, Jake Foley, who works for the U.S. government's National Security Agency (NSA) and was accidentally infected by nanobots which give him superhuman powers.[2] He is able to control technology with his brain, making him "the ultimate human upgrade" according to the show's introduction.

Оваа? Бар според опишаното од твоја, како и до страна на википедија, како да се работи за истата серија.

Once Upon a Time - за сите кои сакаат fairy tale drama серијал
Revenge - psychological thriller
Agents of S.H.I.E.L.D. - базирана на Marvel Comics
Supernatural - fantasy horror сериајл
Arrow - базирана на DC Comics
Mom - со Синди од Scary movie
Grey's Anatomy - medical drama
Grimm - инспирирана од сказните и бајките на браќата Grimm
Saving hope - канадска medical drama
American Horror Story - horror (ма да веќе не ја препорачувам ради тоа што Лејди Гага ја ангажираа на местото од Jessica Lange)
The Walking Dead - horror, apocalyptic, ако сакате зомбиња, повелете

Once Upon a Time - за сите кои сакаат fairy tale drama серијал
Revenge - psychological thriller
Agents of S.H.I.E.L.D. - базирана на Marvel Comics
Supernatural - fantasy horror сериајл
Arrow - базирана на DC Comics
Mom - со Синди од Scary movie
Grey's Anatomy - medical drama
Grimm - инспирирана од сказните и бајките на браќата Grimm
Saving hope - канадска medical drama
American Horror Story - horror (ма да веќе не ја препорачувам ради тоа што Лејди Гага ја ангажираа на местото од Jessica Lange)
The Walking Dead - horror, apocalyptic, ако сакате зомбиња, повелете
Би те поправила кај Revenge = шпанска серија :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom